IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 6:01 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 38 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : Re: MOTOROLA DEFY
文章發表於 : 週四 1月 13, 2011 11:28 am 
離線
版主
頭像

算啦,一步一步算

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 1月 14, 2011 3:07 am 
離線
資深玩家
頭像

makgary 寫:
政 寫:
2.3 :-o
look see look see

可以一試!但係又驚上唔到official 2.2喎!

等 Motorola Official?我寧願用 Cooked ROM 好過喇。

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 1月 14, 2011 9:57 am 
離線
版主
頭像

怕死呀SIR

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 1月 14, 2011 8:59 pm 
離線
新手入場

people今日打俾我拿貨,我想用defy黎代替手上既四仔,大家會點睇?我只係怕太多蟲蟲.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 2月 20, 2011 1:36 am 
離線
版主

政 寫:
都好耐無買MOT記機, 對上一次係F1 (電子紙) ......今次都幾特別 ! 未試機未玩過, 竟然先俾錢落訂......
系統方面, 我都玩過1.6 X10MINIPRO 2.1X10 2.2 T959 ! 今次2.1 我覺得OK WOR ! 係無APPS2SD , WIFI SHARE OK ! 無得睇MYTVB ! :cry:
映相有花花, D相OK !
響聲就一般, 唔算好勁
MON 就OK ! 不過 , 由於用過T959......中O左毒......TFT 係無得再鬥
講真, 部機真係幾順

同好多人一樣, 我都覺得USB位同H/F位有危機 ! 驚爛架
2G咭真係好CHEAP ! MIL 同T720 都8G 啦
電我用一日半(EDGE )

無粗口, 由於未ROOT到......無得用香港字
上台價2580 真係OK !!

係拍片640X480 差D
由於玩過X10 同T959 指控對焦, 真無唔慣

政兄,
人仔台defy仲係唔係簽6個月約用$68上網PLAN就$2580? 我已經用緊$68上網PLAN到7月先到期,
有人話兩個約可以同期執行真唔真?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 2月 20, 2011 1:40 am 
離線
版主
頭像

yes

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 2月 20, 2011 1:46 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
yes

我呢? 之前買左 X8, 要到 4 月先到期, 咁又得唔得?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 2月 20, 2011 1:47 am 
離線
版主

政 寫:
yes

如果我用緊果個係人仔上年暑假出既$68學生上網PLAN+$999出左部NOKIA 5230,
咁仲可唔可以有呢個優惠?
咁兩約仲可唔可以同期執行?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 2月 20, 2011 1:48 am 
離線
版主

Kenny Li 寫:
政 寫:
yes

我呢? 之前買左 X8, 要到 4 月先到期, 咁又得唔得?

健利兄, 呢部冇得撈啦你都岩?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 2月 20, 2011 1:49 am 
離線
全職睇場
頭像

剪刺 寫:
Kenny Li 寫:
政 寫:
yes

我想買 Desire :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 2月 20, 2011 1:54 am 
離線
版主
頭像

29458888 1#8#

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 2月 20, 2011 6:26 am 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:
剪刺 寫:
Kenny Li 寫:
政 寫:
yes

你買 Desire?HTC 喎,你岩咩?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 2月 20, 2011 7:05 am 
離線
全職睇場
頭像

IMA Reporter 寫:
Kenny Li 寫:
剪刺 寫:
Kenny Li 寫:
政 寫:
yes

你買 Desire?HTC 喎,你岩咩?

唔一定要自已用架! 可以幫人買 :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 2月 20, 2011 11:22 pm 
離線
版主

邊個兄弟買左仲末放?
:-P :-P :-P

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 2月 20, 2011 11:30 pm 
離線
版主
頭像

:lol:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 38 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 10 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :