IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 5:35 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 26 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12
發表人 內容
文章發表於 : 週四 1月 27, 2011 3:08 am 
離線
高級玩家
頭像

補相

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 1月 27, 2011 6:55 am 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:
makgary 寫:
我又去......真人全接觸.... :twisted: :twisted: :twisted:

俾張批文睇睇先 :lol: :lol: :lol:

我一早拎左批文啦!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 1月 27, 2011 4:45 pm 
離線
全職睇場
頭像

IMA Reporter 寫:
Kenny Li 寫:
makgary 寫:
我又去......真人全接觸.... :twisted: :twisted: :twisted:

俾張批文睇睇先 :lol: :lol: :lol:

我一早拎左批文啦!

拎左批文? 邊個無左 "香港接駁鈴聲" 俾人斷正, 嚇到行唔安企唔落?

:lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 1月 27, 2011 6:15 pm 
離線
版主
頭像

哈哈 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 1月 27, 2011 9:35 pm 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:
拎左批文? 邊個無左 "香港接駁鈴聲" 俾人斷正, 嚇到行唔安企唔落?

:lol: :lol: :lol:

冇嚇到行唔安企唔落喎...

8) 8) 8) 8) 8)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 1月 27, 2011 10:21 pm 
離線
版主
頭像

認啦 :-P

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 1月 27, 2011 11:32 pm 
離線
新手入場

yingwai 寫:
機已入手, 轉埋原身 Android 2.2.1 ROM 有繁簡英, 有返晒android market 等等GOOGLE APPS, 爽晒!

呢個係我下另外1 d 地方介紹時打既
好啦, 終於有部叫日系機行Android 無乜限制啦!
中國行機, 無lock, 開機即用
原裝個系統叫點心, 係二次創作, based on android 2.1
但係同好多國內android 機一樣, 係無晒google services
佢會有好多替代品, 但係...始終, 原裝最好
所以, 我決定將成個system 剷起, 落返個ANDROID 2.2.1 ROM 落去!
另外一個決定咁做既原因...佢實在太多唔適合香港用既system apps, 所以我就的起心肝, 向前走!
....................................................................................................................................................

請問yingwai兄,
這部機在哪裡可以入手,好有興趣。
謝謝!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 1月 29, 2011 2:41 am 
離線
高級玩家
頭像

我係上面買

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 1月 29, 2011 3:48 am 
離線
資深玩家
頭像

政 寫:
認啦 :-P

你搞掂你自己先講...

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 1月 29, 2011 2:11 pm 
離線
版主
頭像

我都唔好

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 4月 07, 2011 3:40 pm 
離線
新手入場

yingwai 寫:
我係上面買

謝謝!
咁個ROM呢!
喺你買嗰時叫店家改,還是你自己改的?
如果喺你自己改,請問個 ROM 響邊度可以揾到。
謝謝!

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 26 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 12 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :