IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週六 4月 27, 2024 5:41 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 80 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週五 4月 08, 2011 12:01 pm 
離線
新手入場
頭像

剪刺 寫:
monli 寫:
政 寫:
我唔開果個TIMESCAPE , 亦將個亮度較70%

我一向都無開 timescape, 無用live wallpaper, 亮就65%, 都用唔到2日。
不過我勁上網同睇movie, 1日都算係咁lor~

妳勁上網既定義係點先為之勁上網?
一日24小時, 如果勁上網同睇movie, 現時冇一部機可以用到24小時的!!!(除非插住隻牛或者尿袋)

我長開 3g, 係車 (大約每日兩個鐘) 上網, lunch 打機加facebook, 夜晚又玩一個鐘! 訓時就charge電!
有時到第二日起身先charge or 返到公司先charge~

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 4月 09, 2011 9:01 pm 
離線
新手入場
頭像

到底部機掂唔掂?想由唉瘋過佢 8)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 4月 09, 2011 11:03 pm 
離線
新手入場

sugarmkc 寫:

我過左 8) 8)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 4月 10, 2011 11:17 am 
離線
新手入場
頭像

文曲星 寫:
sugarmkc 寫:

我過左 8) 8)

有乜感想? :oops:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 4月 10, 2011 2:22 pm 
離線
新手入場

sugarmkc 寫:
文曲星 寫:
sugarmkc 寫:

我過左 8) 8)

有乜感想? :oops:

除左電又外都FEELING GOOD
其實你想要D咩既姐 :?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 4月 14, 2011 1:21 am 
離線
高級玩家
頭像

Mon姐部Arc用左幾日仲係咪覺得好用? Reboot問題有發生嗎? Mobile 01個邊講得幾嚴重... 如ok聽日稔住去百機出機 :-)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 4月 14, 2011 5:18 am 
離線
版主
頭像

去PEOPLES出好過啦 ! $4180 , 上網PLAN $68 1年約

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 4月 14, 2011 5:20 am 
離線
資深玩家
頭像

政 寫:
去PEOPLES出好過啦 ! $4180 , 上網PLAN $68 1年約

$4,180... 好 x 貴喎。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 4月 14, 2011 5:30 am 
離線
版主
頭像

IMA Reporter 寫:
政 寫:

佢 話ok聽日稔住去百機出機 , 百記點都無奶油平過4180呀

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 4月 14, 2011 5:56 am 
離線
資深玩家
頭像

政 寫:
IMA Reporter 寫:
政 寫:

佢 話ok聽日稔住去百機出機 , 百記點都無奶油平過4180呀

可能人地唔想上台呢...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 4月 15, 2011 1:06 am 
離線
高級玩家
頭像

終於在瘋澤買了, 原意在百記 , 算我同佢冇緣 , 我一共試左三部機頭尾兩部打唔出中間個部有死點, 佢都唔好意思, 我已好累了, 之前重同佢"Ngai"左個鬆馳熊散子包返離 &%$#@
心心不忿去對面瘋澤問問, 佢開$4880, 平$100, 送4G咭, card reader, 貼, 代電, 輕便差, 大頭豬垃圾桶, 被! 最重要係佢部機冇問題, 我驗屍咁佢都好nice, 最後撳埋*#*#7378乜乜差差ok, 收隊返屋企食飯!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 4月 15, 2011 1:10 am 
離線
高級玩家
頭像

我唔想上台 , 雖然好吸引, 但已有2個plan跟身喇...

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 4月 15, 2011 1:49 am 
離線
全職睇場
頭像

fjoarfra 寫:
頭尾兩部打唔出中間個部有死點

咁大鑊? 3 部都唔得? 咁同我上次去買 LG Optimus 7 一樣! 頭尾兩部打唔出中間個部機身有花! 又係要試到第 4 部先得!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 4月 15, 2011 8:59 am 
離線
資深玩家
頭像

乜SE现在的QA那么差的?买他的手机要试三四部才买到...如果按比例,咁的质量好差啊..

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 4月 15, 2011 1:19 pm 
離線
新手入場
頭像

部机几好甘喔..

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 80 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 17 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :