IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 10:21 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 19 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : MOTO A1680明
文章發表於 : 週日 5月 01, 2011 8:21 am 
離線
版主
頭像

$2280
ANDROID 2.2
3.1吋AMOLED MON
電阻式
可能呢期用開電容, 要用力督個MON好唔慣...... :lol:
因為AMOLED 所以係好正, D相.畫面唔錯
有325MB可用
短片仲停留352X288 :?
5.0CAM 有AF

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: MOTO A1680明
文章發表於 : 週日 5月 01, 2011 11:03 am 
離線
版主

moto bye bye

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 01, 2011 12:31 pm 
離線
資深玩家
頭像

battery=??mAhr :?:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 01, 2011 7:28 pm 
離線
資深玩家
頭像

唔知點解好鐘意佢, 有flip 的android 好有特色, 而且係ming 的外型, 過引. 但電阻mon 係好難接受, 仲要二千幾, 傻架, 型號係1680, 就算賣$1680都貴啦, 等二手一千以下先啦.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 01, 2011 10:20 pm 
離線
全職睇場
頭像

spandau 寫:
唔知點解好鐘意佢, 有flip 的android 好有特色, 而且係ming 的外型, 過引. 但電阻mon 係好難接受, 仲要二千幾, 傻架, 型號係1680, 就算賣$1680都貴啦, 等二手一千以下先啦.

人仔: 明 A1680
- 原價$2280;優惠價$1880
- 首部掀蓋式Android智能手機

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 01, 2011 10:28 pm 
離線
版主
頭像

等一千有難度,又無14日機
$1880 買啦

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 01, 2011 10:46 pm 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
$1880 買啦

Motorola Defy 而家 $2288 ..... 再送多粒電! 最衰係 Mot 記! 如果唔係, 幾低玩!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 5月 02, 2011 12:33 am 
離線
版主

Kenny Li 寫:
政 寫:
$1880 買啦

Motorola Defy 而家 $2288 ..... 再送多粒電! 最衰係 Mot 記! 如果唔係, 幾低玩!

$2288其實真係好抵, 早知唔買NEO, 買DEFY攝期!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 5月 02, 2011 12:38 am 
離線
資深玩家
頭像

剪刺 寫:
Kenny Li 寫:
政 寫:
$1880 買啦

$2288其實真係好抵, 早知唔買NEO, 買DEFY攝期!

有咩勁機O黎緊呀? 要搵機攝期咁緊要~ :wink:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 5月 02, 2011 12:40 am 
離線
版主

Hehe999 寫:
剪刺 寫:
Kenny Li 寫:
政 寫:
$1880 買啦

有咩勁機O黎緊呀? 要搵機攝期咁緊要~ :wink:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 5月 02, 2011 1:06 am 
離線
版主
頭像

I9100 :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 5月 02, 2011 1:16 am 
離線
版主

政 寫:

俾夠10核你點勁都好, 唔穩定同唔支援, 都係冇用, 同埋ANDROID實在太多版本, d APP係我部機好穩定, 可以係第2部機LAG機彈APP到暈, FACEBOOK for ANDROID就係一個好好既例子, 我部2.3.2原裝NEO同2.3.3既X8用佢冇問題, 人地部DHD LOAD相會彈APP

ANDROID...再係咁就算把啦!!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 5月 02, 2011 12:14 pm 
離線
資深玩家
頭像

剪刺 寫:
政 寫:

俾夠10核你點勁都好, 唔穩定同唔支援, 都係冇用, 同埋ANDROID實在太多版本, d APP係我部機好穩定, 可以係第2部機LAG機彈APP到暈, FACEBOOK for ANDROID就係一個好好既例子, 我部2.3.2原裝NEO同2.3.3既X8用佢冇問題, 人地部DHD LOAD相會彈APP

ANDROID...再係咁就算把啦!!!

use back feature phone :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 7月 16, 2011 9:38 am 
離線
新手入場
頭像

用電阻式真係好難接受 :cry:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 9月 27, 2011 5:25 pm 
離線
版主

依家wilson賣$1480

:-D

spandau 買吧

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 19 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 6 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :