IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 9:01 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 19 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週四 7月 21, 2011 2:50 am 
離線
高級玩家
頭像

繼香港出左部無乜人理既Salsa 之後, 佢既兄弟機ChaCha 現身香港
QWERTY Keyboard, 其他野好標準, 有 HTC Sense
個Screen 其實都機細, 但係如果打下字, 覆email, 我諗都叫夠既
上網就真係比較細d
個sense 係專較過比呢個mon 用, 亦cut 左d 大mon 機先有既功能
其他野亦好普通, 只係一部普通HTC 電話
價錢就2700 左右, 唔算好抵, 但係叫市場多部直身QWERTY, 多個選擇
睇相時間!

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 21, 2011 9:17 am 
離線
資深玩家
頭像

yingwai 寫:
繼香港出左部無乜人理既Salsa 之後, 佢既兄弟機ChaCha 現身香港
QWERTY Keyboard, 其他野好標準, 有 HTC Sense
個Screen 其實都機細, 但係如果打下字, 覆email, 我諗都叫夠既
上網就真係比較細d
個sense 係專較過比呢個mon 用, 亦cut 左d 大mon 機先有既功能
價錢就2700 左右, 唔算好抵, 但係叫市場多部直身QWERTY, 多個選擇
睇相時間!

幾正喎, 不過好似白色好d, dcfexxx有人買緊二千六, 又話係繁中..信唔信得過? :roll:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 21, 2011 11:48 am 
離線
高級玩家
頭像

Hehe999 寫:
yingwai 寫:
上網就真係比較細d
睇相時間!

幾正喎, 不過好似白色好d, dcfexxx有人買緊二千六, 又話係繁中..信唔信得過? :roll:

可以諗諗佢, 咁當面試好check 清楚無咩問題都買得過既

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 21, 2011 1:58 pm 
離線
資深玩家
頭像

最多只值HK$1500. HTC又一超級OVER PRICED產品

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 21, 2011 4:10 pm 
離線
全職睇場
頭像

spandau 寫:
最多只值HK$1500. HTC又一超級OVER PRICED產品

我最多俾 $1000 :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 21, 2011 10:28 pm 
離線
版主
頭像

我700

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 22, 2011 12:24 am 
離線
版主

三星galaxy pro都係賣緊$1180,呢部憑咩賣貴過2千?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 22, 2011 12:40 am 
離線
全職睇場
頭像

剪刺 寫:
三星galaxy pro都係賣緊$1180,呢部憑咩賣貴過2千?

因為佢係 "名牌" HTC :lol: :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 22, 2011 12:42 am 
離線
版主
頭像

講真, 我覺得用HTC D 人有性格D !!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 22, 2011 1:23 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
講真, 我覺得用HTC D 人有性格D !!

點只有性格呀 ............ 直情叫有錢啦 :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 22, 2011 9:58 am 
離線
新手入場

in Purple ...

圖檔

price ard 2400

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 22, 2011 10:40 am 
離線
新手入場

2600........
唔使買佢啦.........
ON 9 PRODUCT

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 7月 23, 2011 12:09 am 
離線
新手入場

剪刺 寫:

really? where can I buy? can u tell me plz?
Thanks ching :eek:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 7月 30, 2011 4:04 am 
離線
版主

T-max 寫:
剪刺 寫:

really? where can I buy? can u tell me plz?
Thanks ching :eek:

$1180果個係批發價, 最近降至$1150

有間網上商店白色賣緊$1230, 黑就賣$1260
http://www.astglobalshop.com/index.php? ... &lang=big5

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 8月 04, 2011 2:22 pm 
離線
高級玩家
頭像

呢部都平左了!而家二千頭搞掂

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 19 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Google [Bot] 和 7 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :