IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 4月 18, 2024 1:38 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 33 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週六 7月 23, 2011 9:55 pm 
離線
新手入場

部機真係好順,同個screen 真係好 Shape :-D

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 7月 23, 2011 10:01 pm 
離線
全職睇場
頭像

呢部我都有興趣 :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 7月 23, 2011 11:23 pm 
離線
新手入場

Kenny Li 寫:

入手啦阿公。我朋友有部Iconia,一比之下三叔真係好好多

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 7月 24, 2011 1:56 am 
離線
全職睇場
頭像

superwing1248 寫:
Kenny Li 寫:

我見你果部是 Vodafone 版! 水貨而家咩價位?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 7月 24, 2011 8:11 am 
離線
新手入場

Kenny Li 寫:
Kenny Li 寫:

我部係新西蘭Vodafone16GB + 3G版,$977NZD 差唔多$6600HKD

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 7月 24, 2011 3:45 pm 
離線
全職睇場
頭像

Kenny Li 寫:
Kenny Li 寫:

我部係新西蘭Vodafone16GB + 3G版,$977NZD 差唔多$6600HKD

而家個價都貴! 我已經有好幾部 Tab 用緊, 等佢落到 $4XXX 先 :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 7月 24, 2011 4:26 pm 
離線
新手入場

NZ果邊算快手喎~~
VODA AU都唔知佢時出......

4th: Nokia N9 16GB

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 7月 24, 2011 7:25 pm 
離線
新手入場

vinkon168 寫:
NZ果邊算快手喎~~

Aust Vodafone 好似四月出過, $729AU 唔知依家重有無 :-D

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 7月 24, 2011 7:29 pm 
離線
新手入場

Kenny Li 寫:
Kenny Li 寫:
Kenny Li 寫:

而家個價都貴! 我已經有好幾部 Tab 用緊, 等佢落到 $4XXX 先 :lol: :lol:

已經比三個月平咗D ,當時要 $1299 NZ 大約 $8500 HKD....完全係超現實 :|

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 7月 24, 2011 9:33 pm 
離線
全職睇場
頭像

已經比三個月平咗D ,當時要 $1299 NZ 大約 $8500 HKD....完全係超現實 :|

HK$8500 .......... 同去搶有乜分別? 難怪 iPad 2 咁好賣!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 7月 25, 2011 11:59 am 
離線
新手入場

Kenny Li 寫:

HK$8500 .......... 同去搶有乜分別? 難怪 iPad 2 咁好賣!

所以部機唔係幾好賣,d人都去買ipad2同iconia 啦

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 7月 25, 2011 9:07 pm 
離線
新手入場

NZ果邊算快手喎~~

Aust Vodafone 好似四月出過, $729AU 唔知依家重有無 :-D

pre-order only.....
haven't received any internal VMail from them....

4th: Nokia N9 16GB

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 7月 26, 2011 12:54 am 
離線
資深玩家
頭像

雖然 Samsung 係好過 Acer,但係我 Feel 唔到部機好快好順... 再講,我總係覺得 Honeycomb 係白老鼠計劃!

另外,其實 Vodafone 都幾好笑。起 AU 推 10.1v,但係早輪好似話遲下會賣埋 10.1,咁買左 v 版既人算唔算俾佢呃左?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 7月 26, 2011 10:59 am 
離線
新手入場

IMA Reporter 寫:
雖然 Samsung 係好過 Acer,但係我 Feel 唔到部機好快好順... 再講,我總係覺得 Honeycomb 係白老鼠計劃!

另外,其實 Vodafone 都幾好笑。起 AU 推 10.1v,但係早輪好似話遲下會賣埋 10.1,咁買左 v 版既人算唔算俾佢呃左?

其實v版係nz賣得好低調,無廣告,無promo。我都係見清貨大減價先買。(NZ Samsung 巳經停止供應10.1v,佢地話八月有新機出。我估係10.1,但只有wi-fi版)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 7月 26, 2011 11:01 am 
離線
新手入場

NZ果邊算快手喎~~

pre-order only.....
haven't received any internal VMail from them....

可能你地同nz一樣,用10.1去代替v版。所以停咗pre-order

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 33 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 9 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :