IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 5:24 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 33 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週六 7月 30, 2011 9:06 pm 
離線
資深玩家

又一部三星機:﹣)

回家後上D圖,超原來一張加DD就買到,以為好Q貴。

最後由 nokia2110 於 週日 7月 31, 2011 12:04 am 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 7月 30, 2011 9:36 pm 
離線
版主

nokia2110 寫:
又一部三星機:﹣)

回家後上D圖,超原來一張加DD就買到,以為好Q貴。

真係好平!!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 7月 31, 2011 12:03 am 
離線
資深玩家

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

一句,有後應,有速度,正!
個皮套好得!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 7月 31, 2011 12:25 am 
離線
高級玩家
頭像

最衰個mon得320x240,望落同charm成個餅印咁
如果480x320就仆去買
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 7月 31, 2011 12:44 am 
離線
全職睇場
頭像

bb49986 寫:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

X2 :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 7月 31, 2011 1:28 am 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
bb49986 寫:

X2 :lol: :lol: :lol:

X3

騙徒與受害人是一伙的 (如果沒有受害人嘅自欺欺人,騙徒很少有機會成功。)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 7月 31, 2011 10:33 pm 
離線
新手入場
頭像

x4.... ;)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 7月 31, 2011 11:15 pm 
離線
資深玩家

好啦,出發前,要爆一爆部野幾錢,好老實講,問路專家話三張牛,可以當金牛可以當大牛,各人理解啦!

一句,1100,平過批發價!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 7月 31, 2011 11:23 pm 
離線
版主

好啦,出發前,要爆一爆部野幾錢,好老實講,問路專家話三張牛,可以當金牛可以當大牛,各人理解啦!

係邊到買, 我都想知, PM講黎聽下啦!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 7月 31, 2011 11:42 pm 
離線
資深玩家

剪刺 寫:

PM 你估我係問路專家,靜靜話俾我知不要話俾人知,基本上在重慶內,今次叻番獲啦,阿公批發價都要1150,哈哈!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 8月 01, 2011 12:14 am 
離線
版主

剪刺 寫:

PM 你估我係問路專家,靜靜話俾我知不要話俾人知,基本上在重慶內,今次叻番獲啦,阿公批發價都要1150,哈哈!

部野掂唔掂? 有冇大問題?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 8月 01, 2011 12:24 am 
離線
資深玩家

剪刺 寫:
剪刺 寫:

打中文未解決到,好煩,阿公點好!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 8月 01, 2011 12:28 am 
離線
版主

剪刺 寫:
剪刺 寫:

打中文未解決到,好煩,阿公點好!

cedime都唔得?搜狗輸入法唔得?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 8月 01, 2011 12:55 am 
離線
資深玩家

係邊到買, 我都想知, PM講黎聽下啦!![/quote]

PM 你估我係問路專家,靜靜話俾我知不要話俾人知,基本上在重慶內,今次叻番獲啦,阿公批發價都要1150,哈哈![/quote]

部野掂唔掂? 有冇大問題?[/quote]

打中文未解決到,好煩,阿公點好![/quote]

cedime都唔得?搜狗輸入法唔得?[/quote]

裝了,吾得:﹣( 想出發前裝到:﹣(

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 8月 01, 2011 1:01 am 
離線
版主

裝左都入唔到中文???

冇中文字庫???有冇去中文網頁試下有冇中文字庫???

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 33 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 15 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :