IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 2:39 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 9 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週三 8月 03, 2011 4:38 am 
離線
高級玩家
頭像

見大家玩得好開心,
入左部B7510 返黎試下
千頭, 有QWERTY 用同價位比較機算係快, 而家送返個真皮套, 都叫抵玩既
見隔離Forum 猩猩玩得咁開心裝MORELOCALE 做偽中文黎賣街, 等我郁郁手將佢變成真中文
入左全簡體落部機度, 部機而家100% 全簡化, 唔似得人地得D Google Maps 有中文
有Android Market, YouTube 等Google Apps, 唔怕轉左之後無晒
其他野一貫Samsung 靚做工
全套跟2gb card, 叉機, 火牛, 線, 耳筒

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 8月 03, 2011 4:56 am 
離線
全職睇場
頭像

點解你地個個批貨都有 "阿拉伯文" keypad? 反而大陸果批又無! 真怪!

"問路專家" 只識問路, 又唔問下點 flash ROM, 就當然無中文啦 :lol: :lol: :lol:

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 8月 03, 2011 5:33 am 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
點解你地個個批貨都有 "阿拉伯文" keypad? 反而大陸果批又無! 真怪!

"問路專家" 只識問路, 又唔問下點 flash ROM, 就當然無中文啦 :lol: :lol: :lol:

大6 果批應該係歐版黎, 而我地呢d 就黎自油王國家, 兩批唔同機來
但呢批野係100% 全新, condition 好好添
大6 個d 有無套架?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 8月 03, 2011 6:28 am 
離線
全職睇場
頭像

yingwai 寫:
Kenny Li 寫:

大6 果批應該係歐版黎, 而我地呢d 就黎自油王國家, 兩批唔同機來
大6 個d 有無套架?

我玩兩野, 見個 resolution 又係睇到眼都花埋就放低, 無問佢攞個包裝睇 :lol:

我都唔明 Samsung 點諗! 做得 "打字機" 就好心俾高少少個 resolution 啦! 粒粒字 blur 晒! 睇到眼都花埋!

最衰 Motorola XT610 Droid Pro 個 network 又唔爭氣 ............ !

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 8月 03, 2011 10:14 pm 
離線
資深玩家
頭像

呢部機SINGAPORE有出行貨, 所以有OFFICIAL 東南亞區FIRMWARE, 有簡中.
有亞拉百文KEYPAD的貨係森林果D去中東一帶果D貨.......本來對呢部機有興趣, 又平, 但到蛇仔字就唔想買,
再加上小弟一把年紀, 眼花, 真係睇唔到2.8吋QVGA的字........

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 8月 03, 2011 11:47 pm 
離線
資深玩家

Kenny Li 寫:

人地版主來的,你更樣串9 佢, 佢會封你ACC !

已貼MORELOCALE名俾人下載

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 8月 03, 2011 11:54 pm 
離線
資深玩家

yingwai 寫:
Kenny Li 寫:

大6 個d 有無套架?

多謝YW提供,下之見面請受小弟一餐茶:﹣)

我看到中文可以的,不過條PK醒,近來是不是炒濃股票,哩部機3K野都敢賣出來,仲亂話人!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 8月 04, 2011 1:55 am 
離線
資深玩家

nokia2110 寫:
yingwai 寫:
Kenny Li 寫:

大6 個d 有無套架?

多謝YW提供,下之見面請受小弟一餐茶:﹣)

我看到中文可以的,不過條PK醒,近來是不是炒濃股票,哩部機3K野都敢賣出來,仲亂話人!

“問路聲”又係自己個貼回應我們啦,阿星你在這裡有ACC,你可以在這裡留言,不要在別處回應,阿公同正正寬容度比你個網D版主高!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 8月 05, 2011 8:44 pm 
離線
資深玩家
頭像

nokia2110 寫:
“問路聲”又係自己個貼回應我們啦,阿星你在這裡有ACC,你可以在這裡留言,不要在別處回應,阿公同正正寬容度比你個網D版主高!

同空氣講野...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 9 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 15 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章