IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 9:20 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 8 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : HTC EVO 3D
文章發表於 : 週五 8月 26, 2011 1:56 am 
離線
版主
頭像

都好耐無玩HTC手機, 今次仲要係大熱3D機......
好, 又話3D X 雙核X 1.2G U X4.3吋MON
講真, 好順好正! 不過, 比S2重好多
3D相格式係MPO, 其它機係睇唔到!! 我部PC 都唔WORK !! :cry:
睇片就可以播MP4, MKV 係唔得架(LG 3D 今次勁D) ! 要用轉檔方法 由MKV~>MP4 !! 得O左
我覺得HTC 睇3D相似我小時候玩果D 前後會郁果D咭 :lol:
HTC 無3D MENU !
係有個WATCH , 登記之後可以睇全套3D青蜂俠(仲有中文字幕架 ;)
可惜, 就係得果一套咁多...... :cry: 其他果D生化危機.TAKEN ......2D 黎架, 仲要得2分鐘 ! 攪咩
HTC 又有樣野幾好, 可以用`BT 將其他機D資料傳去新機, STEP BY STEP !!
HTC 有粗口LA !
玩WHATSAPP 仲可以講, 之後又自動出埋......(S2唔覺有呀 :cry: )
有前CAM 1.3 不過又係自拍無VC !!

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: HTC EVO 3D
文章發表於 : 週五 8月 26, 2011 2:25 am 
離線
版主
頭像

可以用呢個SW 去睇http://stereo.jpn.org/eng/stphmkr/file/stphmkre434.zip

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 8月 26, 2011 7:24 am 
離線
資深玩家
頭像

乜唔係有師兄話從2.3.4開始,vc是Android的標準功能咩?仲係無vc...
不過藍牙過phonebook既function幾好!勁多機選擇。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 8月 26, 2011 9:16 am 
離線
版主
頭像

2.3.4係GT 唔係VC ! :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 8月 26, 2011 9:43 am 
離線
資深玩家
頭像

都係韓phone行得先!一講到vc都是三叔同LG。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 8月 26, 2011 9:44 am 
離線
版主
頭像

YES !! :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 8月 29, 2011 2:54 pm 
離線
資深玩家
頭像

政 寫:
玩WHATSAPP 仲可以講, 之後又自動出埋......(S2唔覺有呀 :cry: )

唔明你講乜... 你想講 S2 冇粗口?

:? :? :? :? :?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 8月 30, 2011 6:16 am 
離線
版主

機背好樣衰

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 8 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 11 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題