IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 11:08 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : NOKIA 701
文章發表於 : 週二 9月 27, 2011 1:59 am 
離線
版主
頭像

終於等到NOKIA 出新機LA ! 究竟新系統BELLE 有咩分別呢?
$2380,呢個價錢已經係同P970 I9003 鬥
外型, 真係勁似C7 !! 就好似VIVAZ 同NEO 咁, 一D都唔吸引 !!
8.0CAM 竟然係無AF ! 無花花! 攪咩呀!? (就呢一個POINT 我已經唔會買呢部701了)
可以用前CAM自拍
好LA, 個系統點呢? 其實我覺得勁似IP ! 但流暢度都係似N8 ! 無驚喜 !!
SMS 可以粗口!!
**震機好得架, 勁震!!**

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: NOKIA 701
文章發表於 : 週二 9月 27, 2011 5:02 am 
離線
資深玩家
頭像

廢機一部, N記都係唔掂 :x

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 9月 27, 2011 8:37 am 
離線
資深玩家
頭像

部机好肉酸,特别系那菜单,Nokia真系死得...

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 9月 27, 2011 12:30 pm 
離線
新手入場
頭像

Symbian......俾佢由Anna出到Zoe......咪又係咁既死樣 :s

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 9月 28, 2011 9:51 am 
離線
新手入場
頭像

mathew98 寫:
Symbian......俾佢由Anna出到Zoe......咪又係咁既死樣 :s

Haha.."Zoe"! Agree. :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 9月 29, 2011 12:17 am 
離線
資深玩家
頭像

個樣同之前的C7差唔多一樣, 又冇咩特別野, 無論你係ANNA或係BELLE, 或者係ANNABELLE,
最白痴係8MP CAM但冇AUTO FOCUS, 冇花花, 咁有咩用.....?
想點呢....?

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 14 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章