IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 8:43 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 11 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : Lenovo 樂pad A1-07
文章發表於 : 週二 11月 01, 2011 11:16 pm 
離線
資深玩家

真係意思不到,會買LENOVO 的PAD玩,一句!價錢先決。哩部野小弟想係大6買,當然買不到啦!算啦,上去Y拍一睇有貨,HK$1350重送貼貼,抵小。

一句有速度,行得快!只欠GOOGLE :twisted:

各位,小弟了解,9月出產的A1是有問題,已招回!

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

最後由 nokia2110 於 週四 11月 03, 2011 3:39 am 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: Lenovo 樂pad A1-07
文章發表於 : 週三 11月 02, 2011 12:31 am 
離線
全職睇場
頭像

1350 咁平?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 11月 02, 2011 1:03 am 
離線
資深玩家

Kenny Li 寫:
1350 咁平?

係,北上RMB 1000+79=HK$幾多。

Y拍賣1350,不過,賣野個人,一定要你即場試機,吾想你轉售:﹣0

PS 珠海,蘇寧話D貨返到但未有指示上架,國美話未聽過什麼 樂PAD,又一家重激叫你買SONY啦夠潮呀,再問,都係未聽過。

深圳就吾知啦。公深通有沒有貨?

順便一提,有人問,為何不買方S7,我係玩過,太大部啦!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 11月 02, 2011 2:21 am 
離線
全職睇場
頭像

妖! 原來大陸版, 無 gmail, map, 同 market! 又要 root 再搞一大輪!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 11月 02, 2011 2:27 am 
離線
資深玩家

Kenny Li 寫:
妖! 原來大陸版, 無 gmail, map, 同 market! 又要 root 再搞一大輪!

已改,好玩,妖!

睇MY TV OK

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 11月 02, 2011 8:48 am 
離線
新手入場

nokia2110 寫:
Kenny Li 寫:

已改,好玩,妖!

睇MY TV OK

圖檔

請問大大係邊度可以搵到個ROOT ROM?
THX

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 11月 02, 2011 10:00 am 
離線
新手入場
頭像

係呀,
c兄.我都想知有無k1既rom哦.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 11月 02, 2011 6:10 pm 
離線
資深玩家

root 我都吾識, 我都係跟網上d人話download個rom, 改機.
回家放條link出來.

樓上的巴打 k1 吾清楚, 不過國內有個專玩樂pad網站.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 11月 02, 2011 10:00 pm 
離線
新手入場
頭像

root 我都吾識, 我都係跟網上d人話download個rom, 改機.
回家放條link出來.

如果C兄唔介意既,
可以比樂pad網站條拎我去睇睇丫~~

THANKS!!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 11月 03, 2011 12:22 am 
離線
資深玩家

黑神 寫:
回家放條link出來.

如果C兄唔介意既,

THANKS!!!

你看看 http://bbs.lephone.cc/ 可能幫到你。

A1﹣07 玩了一天,好得。刷國際ROM之後,有GOOGLE APPS 玩!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 11月 03, 2011 7:23 am 
離線
新手入場
頭像

thanks!!!

黑神 寫:
回家放條link出來.

如果C兄唔介意既,

THANKS!!!

你看看 http://bbs.lephone.cc/ 可能幫到你。

A1﹣07 玩了一天,好得。刷國際ROM之後,有GOOGLE APPS 玩!

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 11 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 13 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案