IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週三 4月 24, 2024 6:16 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 5 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : NOKIA 603
文章發表於 : 週日 11月 06, 2011 7:13 am 
離線
版主
頭像

NOKIA 繼續推出 BELLE 系統 !
$2280 跟機一電一叉一HF 送多一個PINK 底蓋

影相5.0 無AF 無花花 無前CAM :evil:
SMS 可以粗口
其實, 同之前幾部新機D功能唔覺有咩大分別 !
內置了兩只GAME ANGRY BIRD 同生果
唔知係我唔夠快定部機敏感 , 我想向下好多時都開O左D APPS !
$2280 真係買I9003 .BLACK好過......

***呢部係用MICRO SIM***可能係俾用開IP4 D客用得後備機 :lol:

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: NOKIA 603
文章發表於 : 週日 11月 06, 2011 9:54 am 
離線
資深玩家
頭像

哈!Nokia想點?繼續死撐,出Symbian機海。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 11月 06, 2011 12:27 pm 
離線
資深玩家

MICRO SIM :|
Nokia D 管理層作然等留在2005﹣2007時期,係人就Nokia 不是 Nokia 就人。

時代變啦,出幾多機都沒有變,好多部機5m、8m ..... 像素相機,出奇地是沒有AF!想點呀!

不過,某站有條*婆,認為Nokia 出舊屎出來都是惠物。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 11月 06, 2011 5:26 pm 
離線
版主

呢部603, 好有當年我買5230俾我既感覺, $999, 抵!!!
如果呢部$999叫我!!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 11月 06, 2011 6:41 pm 
離線
版主
頭像

$999 要等一年

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 5 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Bing [Bot] 和 21 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :