IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 9:12 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 99 篇文章 ]  前往頁數 12345 ... 7  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週三 11月 16, 2011 12:27 am 
離線
資深玩家

小弟今日決定轉台,原本想去兔仔台,點知老電CALL我,話有筍野!

價位一般,但最終是走人。

價佐之後,試機玩落,坐MTR回家,羅出來玩下啦,今日人比平日少,哈哈,我同的朋友兩個,一人一部,我旁邊坐了一個潮人,當然一定用IPHONE啦,哈哈,點知我部NOTE電話嚮,一羅出來講野,個潮人面色一沉。

今晚我個麥野至叫霸氣。

細細盒!
圖檔

圖檔

D包裝......Cheap

圖檔

圖檔

套套:﹣)最重要是要做好保護:﹣)

圖檔

真你好大呀:﹣)

圖檔

2500AMH電

圖檔

圖檔

兩代機皇,真係時光不待人呀

圖檔

可能要北上買套,不過,送個套好得,不過,包不到條邊 :twisted:

圖檔

部野好快,原本想入G II s 不過哩部野更快:﹣)

起盛轉弱是一個必然,水果機是改變了電話,但我卻看到比過去更自閉,家下只是一個炒品,不是一個讓人有更多改變的。

PS 估吾到部A1可以原價1350賣番出去。

最後由 nokia2110 於 週四 11月 24, 2011 1:07 am 編輯,總共編輯了 2 次。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 11月 16, 2011 12:39 am 
離線
全職睇場
頭像

老電有乜好 offer? 我星期日去 "胃信" 無貨, 要聽日先有!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 11月 16, 2011 12:46 am 
離線
資深玩家

Kenny Li 寫:
老電有乜好 offer? 我星期日去 "胃信" 無貨, 要聽日先有!

公司客,機價(2980)+0預繳+198+12+38 24個月,即係話,你放低2980+198+12+38走人。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 11月 16, 2011 12:52 am 
離線
全職睇場
頭像

nokia2110 寫:
Kenny Li 寫:

公司客,機價(2980)+0預繳+198+12+38 24個月,即係話,你放低2980+198+12+38走人。

貴! 去 "胃信" 用 DBS 有 5% off. 即是 $5680 再可以免息分期!

人仔就 $5480!

聽日去出 ;)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 11月 16, 2011 12:54 am 
離線
資深玩家

Kenny Li 寫:
Kenny Li 寫:

貴! 去 "胃信" 用 DBS 有 5% off. 即是 $5680 再可以免息分期!

人仔就 $5480!

聽日去出 ;)

我要轉台入公司PLAN,加上離開“衫” 差不多啦:﹣)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 11月 16, 2011 12:56 am 
離線
全職睇場
頭像

你順手轉埋台就 OK. 我未問 3HK 有乜 offer ........... 如果又零機價都會考慮下 ;)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 11月 16, 2011 1:11 am 
離線
資深玩家

Kenny Li 寫:

你順手轉埋台就 OK. 我未問 3HK 有乜 offer ........... 如果又零機價都會考慮下 ;)

我想,好老實,SMT一向印像不好,0101 321 貴加上興中技術算,老電好似無更多怪野!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 11月 16, 2011 7:45 am 
離線
資深玩家
頭像

我都買左, 等緊D保護套出, 原裝個套雖然好, 不過唔夠保護, 等左6日都未有 :-|

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 11月 16, 2011 10:37 am 
離線
資深玩家
頭像

呢個老電plan包乜野?睇下用唔用得過?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 11月 16, 2011 12:58 pm 
離線
資深玩家

送秘書台、36 SNS 網外.....實用!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 11月 16, 2011 2:51 pm 
離線
資深玩家
頭像

幾多分鐘?data任用?dethering得嗎?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 11月 16, 2011 10:53 pm 
離線
資深玩家

兩代機皇:﹣)

圖檔

玩了一天,一句,爽呀。

今日天灣仔,貼個MON貼時,個女人叫佐一聲,嘩好好好大呀,我都話女人比男人天愛大野啦。

電方面得,可以玩到一日,D聲可以,加上老電送秘書功能!得呀。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 11月 17, 2011 1:28 am 
離線
高級玩家
頭像

恭喜nokia 兄買到心頭好..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

我就cheap cheap地頭先入左mo記部atrix玩,一部電話始終都要做返電話應該做0既野。
今時今日samsung個話音竟然差過se....

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 11月 17, 2011 1:43 am 
離線
資深玩家

bb49986 寫:
恭喜nokia 兄買到心頭好..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

我就cheap cheap地頭先入左mo記部atrix玩,一部電話始終都要做返電話應該做0既野。
今時今日samsung個話音竟然差過se....

部野話音OK,係大部佐D,不過,當日DELL部5“ 串出來時,D人小到七彩,家下又可以接受,用下就得,我朋友都買了,不過女仔手太細,以前HTC送個藍牙可以用啦!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 11月 17, 2011 1:45 am 
離線
全職睇場
頭像

今日出 "胃信" 出左! 排排企成 6 個人都是出 Galaxy Note!

大人用都唔覺好大! 睇片一流 ;)

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 99 篇文章 ]  前往頁數 12345 ... 7  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 11 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :