IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週三 4月 17, 2024 12:18 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 99 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 34567  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週六 12月 03, 2011 6:31 pm 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:
manleehkg 寫:
呢個摺套有會員話係跟機送喎!唔係咩?

行貨有送, 但水貨無送!

我買一部行, 一部水! 咁咪要買番一個, 而另一個 (第 3 個) 好似 政政話 ........ 做後備 ;)

:lol:(:Y) (:Y) (:Y)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 12月 03, 2011 7:28 pm 
離線
版主
頭像

往我跟亞公六年無白過

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 12月 04, 2011 7:54 am 
離線
版主

部機感覺上係慢過GSII同有少少lag lag地 :-o

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 12月 04, 2011 1:01 pm 
離線
資深玩家
頭像

lajabo 寫:
部機感覺上係慢過GSII同有少少lag lag地 :-o

我又唔覺, 不過按POWER鍵等OFF SCREEN同ON SCREEN係有點LAG~ :wink:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 12月 06, 2011 3:44 am 
離線
資深玩家

哩部野D電有時好得,用成日都有38﹪

圖檔

有時半日就用了一半。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 12月 06, 2011 11:56 am 
離線
資深玩家
頭像

nokia2110 寫:
哩部野D電有時好得,用成日都有38﹪

圖檔

有時半日就用了一半。

我都覺得佢D粍電唔高, 都用到成日. 可能我的位置接收力強掛~ :wink:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 12月 06, 2011 10:55 pm 
離線
版主

買左note玩左4日,note太lag,慢過galaxy 2 ,食好多RAM,唔知三星搞乜,搞到部note 咁食ram

放了,$5400 入$5400 賣

買回Galaxy 2 $3700 放,$3700 入.....

無發生過事一樣 :-D

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 12月 06, 2011 11:20 pm 
離線
資深玩家

朋友,放鬆D,沒有最好的,最重要是你認為“它”是最好,NOTE 或者是GSII 合你用便是最好。

GSII 我未用過,好難比較,反而我用了NOTE之後,不用帶NOTEBOOK出街,簡單點連相機也沒有。哩次真係ALL﹣IN﹣ONE啦。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 12月 06, 2011 11:43 pm 
離線
版主

朋友,放鬆D,沒有最好的,最重要是你認為“它”是最好,NOTE 或者是GSII 合你用便是最好。

GSII 我未用過,好難比較,反而我用了NOTE之後,不用帶NOTEBOOK出街,簡單點連相機也沒有。哩次真係ALL﹣IN﹣ONE啦。

自己比較下2部性能同用途,我先棄note用GS2,用電話用適合自己既電話就得

用過GS2就接受唔到note 既lag,我都等待下部note2 or Galaxy Nexus 吧

你帶用notebook用法唔同,用note當然方便好多。

最後由 lajabo 於 週三 12月 07, 2011 10:23 am 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 12月 07, 2011 12:29 am 
離線
資深玩家
頭像

Agree :wink:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 12月 07, 2011 1:10 am 
離線
資深玩家

Hehe999 寫:

Agree :wink:

今日,走過總部一轉,有D似國內的批發市場,沒有什麼裝修,好簡單的門面,但一定有新數錢機,家下有一半只有IPHONE賣,其他機已變了少數!

係HK好似好多選擇,都最後只有一兩個選擇,更不是自己心目中的最佳選擇。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 12月 07, 2011 1:39 am 
離線
全職睇場
頭像

今日,走過總部一轉,有D似國內的批發市場,沒有什麼裝修,好簡單的門面,但一定有新數錢機,家下有一半只有IPHONE賣,其他機已變了少數!

係HK好似好多選擇,都最後只有一兩個選擇,更不是自己心目中的最佳選擇。

iPhone 好唔好用, 就見仁見智! 但好明顯 iPhone 而家只係俾以下幾類人用:

1. 學生
2. 師奶
3. IT 盲
4. 大陸人

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 12月 07, 2011 10:21 am 
離線
版主

Kenny Li 寫:

iPhone 好唔好用, 就見仁見智! 但好明顯 iPhone 而家只係俾以下幾類人用:

1. 學生
2. 師奶
3. IT 盲
4. 大陸人

iphone係罐頭機,起初玩覺得好正,但由iso3.0去到4.0去到5.0...覺得好公式化.......

都係android 機好玩D

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 12月 07, 2011 10:51 am 
離線
版主
頭像

因為開始無新意

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 12月 07, 2011 11:17 pm 
離線
資深玩家

黃金,有代用電,98元。套貼....都有。

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 99 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 34567  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 26 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :