IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週二 4月 23, 2024 11:04 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 99 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 34567
發表人 內容
文章發表於 : 週三 12月 07, 2011 11:21 pm 
離線
資深玩家
頭像

nokia2110 寫:
黃金,有代用電,98元。套貼....都有。

好似YAOBOO 6600mAH唔錯喎~ 不過唔知會唔會差熱部機呢? :roll:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 12月 07, 2011 11:27 pm 
離線
資深玩家

Hehe999 寫:

好似YAOBOO 6600mAH唔錯喎~ 不過唔知會唔會差熱部機呢? :roll:

代用電,是放入部機用的一種,2000mAh呀:﹣)好似好抵。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 12月 08, 2011 11:27 am 
離線
新手入場
頭像

Hehe999 寫:

會!不過唔係好熱。快過牛好多。半粒鐘打爆1230mah電! 

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 12月 08, 2011 11:06 pm 
離線
資深玩家
頭像

salu 寫:
Hehe999 寫:

where you buy it? TaoBao?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 12月 09, 2011 3:25 am 
離線
資深玩家

“那些年”之後,細佬睇多佐,臺灣報紙,發現,臺妹比港女更得:﹣)

NOTE 個介紹,睇下個臺妹:﹣)一個“清” 係香港真你搵吾到啊。

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 12月 10, 2011 7:13 pm 
離線
新手入場
頭像

Hehe999 寫:
salu 寫:
Hehe999 寫:

Correct. Or get it in SSP Golden..HK$250.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 12月 11, 2011 12:50 am 
離線
資深玩家
頭像

salu 寫:
Hehe999 寫:
salu 寫:
Hehe999 寫:

Correct. Or get it in SSP Golden..HK$250.

But how can sovle the charger problem?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 12月 15, 2011 4:57 pm 
離線
新手入場
頭像

引言回覆:
But how can sovle the charger problem?

Any charger can do..just don't use the one comes with it.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 12月 15, 2011 5:05 pm 
離線
新手入場
頭像

“那些年”之後,細佬睇多佐,臺灣報紙,發現,臺妹比港女更得:﹣)

NOTE 個介紹,睇下個臺妹:﹣)一個“清” 係香港真你搵吾到啊。

圖檔

港女外表係需要加工及比唔上台灣女,不過嘟有佢嘅好處。。好多都係"有情有義"嘅.

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 99 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 34567

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 18 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :