IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週六 4月 20, 2024 1:52 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 20 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週六 11月 26, 2011 2:40 am 
離線
新手入場

圖檔

此乃港行 XT910,用左半日,
原裝 launcher,順過 MS3 同 ATRIX 好多,
開 apps 終於有返雙核"湧"出o黎o既感覺;
通話三咪真係絕清,個 Samsung Mon 顏色重味精 P排列有粒粒,
D粒粒睇相唔太覺,不過已經靚過 ATRIX、Photon、MS3 好多;
造工極佳,絕對得住 RAZR 個名;
好可惜個 ROM 係用國際版,唔係好似 MS3 同 ME865 (ATRIX 2) 咁用大陸 ROM,
所以無左好多貼心功能,例如 MOTO 萬事貼、通話錄音、Print Screen;
用 Micro-SIM、無得換電,用得半日試唔到電量方面;
Smart Actions 好多野 Set 好好玩,不過 MotoCast 就唔想用啦因為會好食 Data 同電!
下年第一季升 4.0,會係全球第一部升 4.0 o既非 Nexus 機

最後由 antony3322 於 週六 11月 26, 2011 2:56 am 編輯,總共編輯了 2 次。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 11月 26, 2011 2:46 am 
離線
版主

antony3322 寫:
圖檔

原裝 launcher,順過 MS3 同 ATRIX 好多,
通話三咪真係絕清,個 Samsung Mon 顏色重味精 P排列有粒粒,
D粒粒睇相唔太覺,不過已經靚過 ATRIX、Photon、MS3 好多;
好可惜個 ROM 係用國際版,唔係好似 MS3 同 ME865 (ATRIX 2) 咁用大陸 ROM,
所以無左好多貼心功能,例如 MOTO 萬事貼、通話錄音、Print Screen;
用得半日試唔到電量方面;下年第一季升 4.0,會係全球第一部升 4.0 o既非 Nexus 機

知唔知會唔會有其他顏色?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 11月 26, 2011 2:52 am 
離線
新手入場

剪刺 寫:
知唔知會唔會有其他顏色?

XT910 未有消息話有其他顏色,ATRIX 2 就有黑同白

------------

係網上見到呢幅圖:

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

最後由 antony3322 於 週六 11月 26, 2011 9:38 pm 編輯,總共編輯了 2 次。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 11月 26, 2011 12:10 pm 
離線
新手入場
頭像

antony3322 寫:
圖檔

用 Micro-SIM、無得換電,用得半日試唔到電量方面;
Smart Actions 好多野 Set 好好玩,不過 MotoCast 就唔想用啦因為會好食 Data 同電!
下年第一季升 4.0,會係全球第一部升 4.0 o既非 Nexus 機

係人仔訂左....好期待呀!!!

:wink:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 11月 26, 2011 12:39 pm 
離線
資深玩家
頭像

下年第一季升 4.0?
Moto 真係聽住先,我有保留。 :eek:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 11月 26, 2011 7:26 pm 
離線
新手入場

话音质素如何?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 11月 26, 2011 9:32 pm 
離線
新手入場

necman12345 寫:
话音质素如何?

三咪,堅隔雜音!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 11月 27, 2011 1:15 am 
離線
新手入場

接收清楚吗?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 11月 27, 2011 1:22 am 
離線
高級玩家
頭像

妖。。。我上嗰禮拜等唔切入左atrix....

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 11月 27, 2011 1:30 am 
離線
版主

bb49986 寫:
妖。。。我上嗰禮拜等唔切入左atrix....

trade左佢入razr

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 11月 27, 2011 2:04 pm 
離線
高級玩家
頭像

唔喇,docking, 電,套套加埋都投資左唔少。atrix除左影相廢同個mon d顏色比較怪之外,整體好滿意。

我等4核先換 :twisted: :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 11月 27, 2011 2:27 pm 
離線
資深玩家
頭像

bb49986 寫:
唔喇,docking, 電,套套加埋都投資左唔少。atrix除左影相廢同個mon d顏色比較怪之外,整體好滿意。

我等4核先換 :twisted: :twisted:

换啦,真系好正啊...

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 11月 27, 2011 4:49 pm 
離線
版主
頭像

;)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 11月 30, 2011 8:47 am 
離線
新手入場

我想問一問內置 8GB 定 16GB???
因為我係電話睇得 8GB.......

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 11月 30, 2011 11:38 am 
離線
新手入場

harrymak 寫:
我想問一問內置 8GB 定 16GB???
因為我係電話睇得 8GB.......

16GB,分割左比 OS,ROM,"內置 SD卡"

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 20 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Google [Bot] 和 13 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :