IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 5:33 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 46 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : Re: samsung galaxy 7.7
文章發表於 : 週日 1月 15, 2012 12:23 pm 
離線
資深玩家
頭像

政 寫:
都係果句 !!

唔駛要威, 最緊要揚 !! :lol:

到現在你FIX左D問題未呢? 我都仲考慮買唔買7.7定還是7.0+好~ :roll:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 1月 15, 2012 12:26 pm 
離線
版主
頭像

未。買7.0 啦!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 1月 15, 2012 4:41 pm 
離線
新手入場

Can use whatsapp ma?
Read some forum said that only can receive message but cannot send message

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 1月 15, 2012 8:15 pm 
離線
版主
頭像

kawai0321 寫:
Can use whatsapp ma?
Read some forum said that only can receive message but cannot send message

Ok

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 1月 15, 2012 11:19 pm 
離線
版主
頭像

又發現BUG , 用佢UP唔到PHOTO 上IMA

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 1月 16, 2012 9:45 am 
離線
新手入場

政 寫:
又發現BUG , 用佢UP唔到PHOTO 上IMA

我都買左,7吋個mon好差,7.7正好多 :oops:
想佢快D出4.0版,現在反應好慢 :-(
仲想問呢部機有冇得root?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 1月 16, 2012 10:59 am 
離線
版主
頭像

有得root

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 1月 16, 2012 2:40 pm 
離線
資深玩家
頭像

好亂, 都唔知7吋好定7.7吋好? :-|

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 1月 16, 2012 2:48 pm 
離線
版主
頭像

你問gary 啦

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 1月 17, 2012 7:35 am 
離線
資深玩家
頭像

政 寫:
你問gary 啦

Gary兩部都有? :-o

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 1月 17, 2012 6:29 pm 
離線
版主
頭像

Hehe999 寫:
政 寫:
你問gary 啦

Gary兩部都有? :-o

7.0快D. 我冇7.7, 問呀政啦. 今晚出report. ;)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 1月 19, 2012 12:19 am 
離線
版主
頭像

因為gary 話唔夠快, 所以三星即刻出個更新版了。
解鎖唔同咗
快咗,順咗

多謝西門提供資料 !! :-D

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 1月 19, 2012 1:05 am 
離線
新手入場

岩岩升級左,真係好快正常晒 :wink:
對三星有左信心 :mrgreen:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 1月 19, 2012 1:10 am 
離線
版主
頭像

同意 !!! LG 真係XX !!

我部P920 話2011 12月升2.3 , 而家已經2012 LA !! 小喇叭 !! :evil:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 1月 19, 2012 12:07 pm 
離線
新手入場

政 寫:
同意 !!! LG 真係XX !!

我部P920 話2011 12月升2.3 , 而家已經2012 LA !! 小喇叭 !! :evil:

LG我一部都無買過,因為佢真係出機唔升級好似要人想用新OS Ver就要換過部新機咁 :evil:
唔知三星幾時再出個升級4.0版俾Tab機 :oops:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 46 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :