IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週二 5月 21, 2024 2:45 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 157 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 7891011  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : Re: LG P940 (PRADA 3)
文章發表於 : 週四 7月 12, 2012 3:56 am 
離線
全職睇場
頭像

lens3145 寫:
Kenny Li 寫:
lens3145 寫:
I do appreciate your comment and suggestions very much. I am feeling free to use it all along from now on.

You are more than welcome :lol:

記得即時升做 4.0.4 呀! 另外大陸 forum 出左個 root 機方法俾 4.0.4 既 SU540 你可以試下.

Which site in mainland will that be.if you dont mind telling me. I tried the superoneclick to root the device .but it didnt succeed.thanks again.

My precious gift after i dropped my wallet couple of months ago...lol

Enjoy: http://bbs.gfan.com/android-4531413-1-1.html

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 12, 2012 2:58 pm 
離線
新手入場

KT shop said all is sold (smc hong good) but that is not yr said $2080 they said $2210 wor... :cry:

but i saw the sin tat "sogi tat yan" now it just $1980 only!!! is it real?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 12, 2012 10:17 pm 
離線
新手入場

T-max 寫:
KT shop said all is sold (smc hong good) but that is not yr said $2080 they said $2210 wor... :cry:

but i saw the sin tat "sogi tat yan" now it just $1980 only!!! is it real?

我禮拜1係KT買係$2220 + $30 貼
我係黎度同HKEPC都同七個八個CHING講過係黎度買, 咁我唔知係唔係全部都有去買到, 買哂佢d貨啦?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 13, 2012 12:27 am 
離線
新手入場

多謝warrensd 師兄指引我今曰去左觀塘買左部啦! 不過佢話後行D貨已賣哂啦! 我都係買左部所謂歐版水貨炸!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 13, 2012 1:19 am 
離線
新手入場

chung2606 寫:
多謝warrensd 師兄指引我今曰去左觀塘買左部啦! 不過佢話後行D貨已賣哂啦! 我都係買左部所謂歐版水貨炸!

inside yueman? 歐水我諗都ok啦, 我覺得部機都好正, 攪到我放低左部A820L無用到

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 13, 2012 7:27 pm 
離線
新手入場

影相質數ok嗎?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 7月 14, 2012 2:17 am 
離線
新手入場

阿葛 寫:
影相質數ok嗎?

普普通通吧 一貫LG既質素 (唔計2X果d霧化)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 7月 14, 2012 4:16 pm 
離線
新手入場

warrensd 師兄係呀! 我係裕民會買架! 不過部机好似係用過再放返出來賣的! 不過無計啦! 我又怕買唔到!所以無法啦! 我都係買黎儲的!

chung2606 寫:

inside yueman? 歐水我諗都ok啦, 我覺得部機都好正, 攪到我放低左部A820L無用到[/quote]

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 7月 14, 2012 4:39 pm 
離線
新手入場

[quote="chung2606"]warrensd 師兄係呀! 我係裕民會買架! 不過部机好似係用過再放返出來賣的! 不過無計啦! 我又怕買唔到!所以無法啦! 我都係買黎儲的!

部機用落真係好正, 雖然所有野我都覺得差過A820L, 但係薄同靚就已經夠哂
我之前都用過幾隻雙核CPU, T2, 德洲, 三星1.4, 高窿S3, 對於唔打機既我黎講, 隻隻一樣, 其實只要1G RAM就已經夠哂
BTW 我有部ZOPO ZP100 6575, 512MB RAM 配4.0.3都順都爆

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 7月 25, 2012 1:32 am 
離線
新手入場

我都想買一部,想問下係邊買好,係唔係已經直接幫你改左港行rom4.04?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 7月 25, 2012 1:38 am 
離線
全職睇場
頭像

auron 寫:
我都想買一部,想問下係邊買好,係唔係已經直接幫你改左港行rom4.04?

而家都好難有水貨店敢推薦俾你 ............... 上面有兄弟話 "裕民會" 有!

港行未有 4.0.4. 要刷國際版先有 4.0.4

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 8月 03, 2012 3:05 pm 
離線
資深玩家
頭像

First time to see my Prada 3 force shutdown due to phone temperature... it's really hot together with the hot temperature outside :x :x

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 8月 20, 2012 4:13 am 
離線
新手入場

The price for this device sold in Feiyang recently dropped to $1050 for "Dan Ji" of korean ver. (either KU5400 and SU 540) scary enough. Even the A820L dropped to $1280 for full set....

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 8月 20, 2012 5:01 am 
離線
全職睇場
頭像

lens3145 寫:
The price for this device sold in Feiyang recently dropped to $1050 for "Dan Ji" of korean ver. (either KU5400 and SU 540) scary enough. Even the A820L dropped to $1280 for full set....

近期上面, 除左 Samsung 韓版之外, 其他韓版都插水插到起晒水花! SKY 更加無乜人敢入貨 !!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 8月 22, 2012 8:16 pm 
離線
新手入場

good......

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 157 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 7891011  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 26 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :