IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週六 3月 30, 2024 2:18 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 10 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週三 3月 28, 2012 11:36 pm 
離線
資深玩家
頭像

全新韓國SK Telecom W-S170,
W是SK TELECOM在韓國本土用的品牌,
有留意韓機的一定見過及聽過,
在韓國的市場都好多人用.
呢個係台灣版有黑色, 白色.
原生台灣繁中版ROM
(在台灣由震旦通訊代理銷售, 台灣行貨),
頂級配置, 拍住GALAXY S2,但平好多, 抵用.
4.3吋 960X540高清屏幕,
1.5GHZ QUALCOMM雙核,
1GB RAM, 8GB ROM,
NFC, 數碼TV ( 只限韓國 )
ANDROID 2.3.4
500萬像CAMERA, LED閃燈,AUTO FOCUS,
有前CAM可打3G VIDEO CALL,
1500MAH電池,
100% 韓國本土手機官方中文版,
因為佢直頭將一部韓國本土機, 由官方出個繁中ROM,
變為中文版, 以行貨形式在台灣發售,
所有連韓國本土的數碼TV天線都有( 當然睇唔到),
機上的T字LOGO都有( T字係韓國一個網絡商的品牌)

MADE IN KOREA
( 注意: 是MADE IN KOREA, 不是大陸生產, 依家SAMSUNG大部分都MADE IN CHINA )

高配置超高性價比, 安兔兔測試跑5千幾分.
絕對抵用及另類之選, 唔會同人一樣機款.
造工都十分出色, 100%韓味風格及手工.
包裝包括 :
一機, 一電, 一充, 一USB線, 一耳機,
一保護貼, 說明書及原盒.

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 3月 29, 2012 12:40 am 
離線
版主
頭像

呢部野坐MTR絕對唔會撞款啦!! :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 3月 29, 2012 12:47 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:

上面飛揚有一間賣得好平, 我怕賴野, 唔敢入手 :lol: :lol:

有一間連呢部未見出街既 4.8寸 Acer 都有, 賣 1700 人仔 !

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 3月 29, 2012 12:49 am 
離線
版主
頭像

Kenny Li 寫:
政 寫:

上面飛揚有一間賣得好平, 我怕賴野, 唔敢入手 :lol: :lol:

有一間連呢部未見出街既 4.8寸 Acer 都有, 賣 1700 人仔 !

ACER 算啦......

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 3月 29, 2012 12:55 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:

4.8 寸, 又大又長, 又有霸氣 ........... $1000 人仔我會入手架 :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 3月 29, 2012 12:56 am 
離線
版主
頭像

Kenny Li 寫:
政 寫:

4.8 寸, 又大又長, 又有霸氣 ........... $1000 人仔我會入手架 :lol: :lol:

$1000 :lol: 無電無後蓋 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 3月 29, 2012 9:41 am 
離線
新手入場
頭像

咁多鍍銀邊......手汗大D都唔好用 :wink:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 3月 29, 2012 9:56 am 
離線
版主
頭像

抵玩~~~ 如果阿媽未換Galaxy R 既話都會考慮呢部比佢

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 3月 29, 2012 9:57 am 
離線
版主
頭像

Kenny Li 寫:
政 寫:

阿公呢部之前係黃金(新個邊)個間notebook鋪有特賣過呀,全行都係2千3 only

但係又慢個screen 又長,都唔知幾多apps唔岩使,算啦...

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 3月 29, 2012 6:47 pm 
離線
新手入場
頭像

手感ok!自己試過....

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 10 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Bing [Bot] 和 12 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :