IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週三 4月 24, 2024 10:04 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 38 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : HTC ONE XL (4G)
文章發表於 : 週二 4月 24, 2012 11:18 pm 
離線
版主
頭像

首先, 我未買過又未用過HTC 機. 但今次有驚喜 !!
個MON 真係好清, 好正
有前CAM (1.0) 同後CAM 8.0
個CAM 真係無得輸, 快過SONY XPERIA S !
仲可以連拍, 按住唔放就狂影(影BB VERY GOOD )
拍片全高清, 拍緊片都可以影相.勁
仲要有幾個EFFECT , APPS 都唔駛裝
A/F 花花勁個3星I9210
可以用AUTO , 無得鎖死4G ! 因為4G 無VOICE
內置9G !?無得插咭
用細咭
SMS 無粗口 :?
無VIDEO CALL

呢部野OK ! 平可以考慮 !! :lol:

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: HTC ONE XL (4G)
文章發表於 : 週三 4月 25, 2012 12:24 am 
離線
全職睇場
頭像

見到個 "火山口" 鏡頭位就知是一部山寨機 !!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 25, 2012 2:01 am 
離線
版主

果個係奶頭!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 25, 2012 2:14 am 
離線
全職睇場
頭像

剪刺 寫:
果個係奶頭!!

如果無 "山寨文化" 我想唔到邊間大廠會做得出咁醜樣既山寨機!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 25, 2012 2:32 am 
離線
版主

HTC---粗濫製作, 同山寨廠原全冇分別!!!

所以想買4G機, 我都寧願買雙S(SONY/SAMSUNG), 我好期待係香港出既SONY XPERIA ION係4G版!!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 25, 2012 3:16 am 
離線
全職睇場
頭像

剪刺 寫:
HTC---粗濫製作, 同山寨廠原全冇分別!!!

所以想買4G機, 我都寧願買雙S(SONY/SAMSUNG), 我好期待係香港出既SONY XPERIA ION係4G版!!!

你山寨貨賣山寨價就無問題, 但你當自已一線大品牌, 賣到貴到無朋友! 結果如下 ..........

圖檔

PS: 以上對話, 只可於 IMA 暢所欲言! 假如去到 mobile01, 你就會扣上 "工讀生" 帽子 :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 25, 2012 4:59 am 
離線
新手入場
頭像

$5498 :oops:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 25, 2012 6:25 am 
離線
版主

依家用緊one x(當然唔係$5298全新買,買人地2手$4400)

部one x 真係唔錯

SMS 有粗口 woo :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 25, 2012 7:50 am 
離線
版主
頭像

lajabo 寫:
依家用緊one x(當然唔係$5298全新買,買人地2手$4400)

部one x 真係唔錯

SMS 有粗口 woo :lol:

點解我寫唔到門小 :-o

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 25, 2012 8:43 am 
離線
資深玩家
頭像

人仔台有这机发售配合4G网络吗?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 25, 2012 8:58 am 
離線
版主
頭像

Les Chan 寫:
人仔台有这机发售配合4G网络吗?

有呀 仲有開心價

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 4月 27, 2012 9:42 am 
離線
新手入場
頭像

HTC出到spec點勁都唔會買,以為自已好有design好有taste,實在係樣衰到死

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 4月 27, 2012 9:49 am 
離線
高級玩家
頭像

就約滿捱完123, 考慮緊轉people4g, 好收嗎, 是否收得唔好時4g跳2g? 是咪有LG新機? 用緊XL又貪新鮮想轉吓 ^^

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 4月 27, 2012 10:51 am 
離線
高級玩家
頭像

不過LG又係有外表, 冇內函, 仲2.3搞錯...失望, 吓吓返嚟搞flash rom咩, 梗係想揦起就用

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 4月 27, 2012 12:21 pm 
離線
資深玩家
頭像

佢仲有好多機行緊2•2添咋!買佢你當無得昇級啦。 :lol:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 38 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 16 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :