IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 3:57 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 294 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 151617181920  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週二 6月 26, 2012 10:25 pm 
離線
新手入場

polason 寫:
吾該哂!!!
我發覺叉電真係有d耐..
我用app去check..顯示usb電源?

我部叉電都幾耐架,都要幾粒鐘.......唔知係咪正常喇

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 26, 2012 10:32 pm 
離線
新手入場

裝左..USBDriver_V3550..都係連接吾到

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 26, 2012 11:44 pm 
離線
新手入場

polason 寫:
裝左..USBDriver_V3550..都係連接吾到

我尋晚裝左driver就連到了......

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 27, 2012 1:00 am 
離線
新手入場

yingwai 寫:
warrensd 寫:
政 寫:
Kenny Li 寫:
wingwing828 寫:
我今日去左阿公講既麥記後面,見到部賣1800既830單機,但冇買到,因為見到部t100k買左
1000rmb

唔記得提你,呢部是翻新機!

白色果條邊,同個電池蓋都加過功!其他地方就未睇真!

翻新機又係咪六神合體呢

翻新機咪即野買唔見?? d硬件可能有內傷??[/quote
就算係原裝殼好靚仔好難講有冇內傷,只不過六神合體機更加唔好買,始終係二手機,要當場睇真d,試真d,當然要靠經驗啦,呢d 咪當交下學費,上下堂囉!

我都係第一次上飛揚4樓買野, 最後買左部LG LTE1比我細佬, $1300, 暫時返到黎 自已刷埋rom, 用落無乜問題
我都plan緊下次再去 搵部買比我阿媽

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 27, 2012 1:03 am 
離線
版主
頭像

warrensd 寫:
yingwai 寫:
warrensd 寫:
政 寫:
Kenny Li 寫:
我今日去左阿公講既麥記後面,見到部賣1800既830單機,但冇買到,因為見到部t100k買左
1000rmb

翻新機又係咪六神合體呢

翻新機咪即野買唔見?? d硬件可能有內傷??[/quote
就算係原裝殼好靚仔好難講有冇內傷,只不過六神合體機更加唔好買,始終係二手機,要當場睇真d,試真d,當然要靠經驗啦,呢d 咪當交下學費,上下堂囉!

我都係第一次上飛揚4樓買野, 最後買左部LG LTE1比我細佬, $1300, 暫時返到黎 自已刷埋rom, 用落無乜問題
我都plan緊下次再去 搵部買比我阿媽

無錯 !! 買到平野真係好開心架 :-D

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 27, 2012 9:48 am 
離線
新手入場
頭像

Kenny Li 寫:
1000rmb

阿公,其實之後我都發現左部機有d問題(塊mon面就咁可掀起及入左塵),今日拎左去換左部830l
原本賣1800那部是830s,可惜鎖左機,飛揚冇人識解,之後見佢有多部830l,就換左部830l,後殼大花痕 1700
使用中,暫時無咩問題^^。

我係飛揚都買了一台 830L,但俾多2xx,冇計唔夠靚仔,好快,發訊息時,有時得,有冇計解決 :roll: :roll:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 27, 2012 10:16 am 
離線
新手入場

我發sms時係入名,但收個陣時顯示入地為+852××××××××

有冇得解決?
拍片拍完睇吾到,話播放吾到?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 27, 2012 11:16 am 
離線
高級玩家
頭像

陳大利 寫:
Kenny Li 寫:
1000rmb

阿公,其實之後我都發現左部機有d問題(塊mon面就咁可掀起及入左塵),今日拎左去換左部830l
原本賣1800那部是830s,可惜鎖左機,飛揚冇人識解,之後見佢有多部830l,就換左部830l,後殼大花痕 1700

我係飛揚都買了一台 830L,但俾多2xx,冇計唔夠靚仔,好快,發訊息時,有時得,有冇計解決 :roll: :roll:

我部收發完全正常喎!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 27, 2012 2:46 pm 
離線
新手入場

yingwai 寫:
陳大利 寫:
Kenny Li 寫:
1000rmb

我部收發完全正常喎!

唔係點叫獨家830全繁體中文版! :lol: 係咪先? :mrgreen:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 27, 2012 4:20 pm 
離線
全職睇場
頭像

polason 寫:
我發sms時係入名,但收個陣時顯示入地為+852××××××××

有冇得解決?
拍片拍完睇吾到,話播放吾到?

1. "發sms時係入名,但收個陣時顯示入地為+852××××××××"

正常! 我部部都有呢個問題! 但上大陸用又正常番!

2. 睇片要裝 mobo player 先睇得番!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 27, 2012 4:43 pm 
離線
新手入場

多謝阿公解答!
電量方面,,我叉滿要用成四粒鐘,,正常嗎??
我用插頭充...用app check show左係usb充電

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 27, 2012 5:19 pm 
離線
全職睇場
頭像

polason 寫:
多謝阿公解答!
電量方面,,我叉滿要用成四粒鐘,,正常嗎??
我用插頭充...用app check show左係usb充電

我用 1A 充電器, 充滿要 2-3 粒鐘

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 6月 28, 2012 12:18 am 
離線
高級玩家
頭像

我通常夜晚瞓覺用個650ma牛充,所以唔知充幾耐.
用就不停WHATSAPP,聽半至一小時歌,上下網.SET咗每半小時CHECK四個EMAIL ACCOUNT.
可以早出晚返都唔使充電

騙徒與受害人是一伙的 (如果沒有受害人嘅自欺欺人,騙徒很少有機會成功。)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 6月 28, 2012 12:24 am 
離線
版主
頭像

hkcwnet 寫:
salu 寫:
阿葛 寫:
Galaxy Nexus :|

Hahaha....didn't notice. 2.3.3 Galaxy Nexus. Really backward compatible :lol:

只系為左用到個輸入法, 而改左model

想問仲可唔可以放多次個FILE

http://www.sendspace.com/file/fd2rdd

好似無料到

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 6月 28, 2012 12:58 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
想問仲可唔可以放多次個FILE

http://www.sendspace.com/file/fd2rdd

好似無料到

www.ima-system.com.hk/download/T100K_Ch ... y_hkcw.zip

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 294 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 151617181920  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 14 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :