IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週三 4月 17, 2024 7:22 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 294 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 1617181920
發表人 內容
文章發表於 : 週四 7月 05, 2012 11:58 pm 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
政 寫:
亞公, 邊度有繁中ROM
同埋, 點解我個IMEI係***************

1. 我強烈建議你唔好刷中文! 我個大陸朋友刷完中文都媽媽聲!

2. 我都出 ************** 但你用 System Info 個 App 會出到個真 IMEI

我今日至發現我部都係********, 我買回來時無留意, 買回來是韓英的. 已上1.27

騙徒與受害人是一伙的 (如果沒有受害人嘅自欺欺人,騙徒很少有機會成功。)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 06, 2012 12:07 am 
離線
全職睇場
頭像

kadoorie 寫:
Kenny Li 寫:
政 寫:
亞公, 邊度有繁中ROM
同埋, 點解我個IMEI係***************

1. 我強烈建議你唔好刷中文! 我個大陸朋友刷完中文都媽媽聲!

2. 我都出 ************** 但你用 System Info 個 App 會出到個真 IMEI

我今日至發現我部都係********, 我買回來時無留意, 買回來是韓英的. 已上1.27

正常! 韓妹係咁!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 06, 2012 12:20 am 
離線
高級玩家
頭像

明白,唔該晒。

騙徒與受害人是一伙的 (如果沒有受害人嘅自欺欺人,騙徒很少有機會成功。)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 06, 2012 9:03 am 
離線
新手入場

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.pantech.co.kr%2Fpr%2Fscrap%2Fscrap_view.asp%3Fseq%3D742%26rnum%3D1%26colnum%3D13%26year%3D2012

5 寸大屏韓妹進化版
但只係泡菜國有得買

唔知幾時可以1500買呢? :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 7月 07, 2012 5:08 pm 
離線
新手入場

t100k依有冇4.0?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 7月 07, 2012 6:06 pm 
離線
全職睇場
頭像

polason 寫:
t100k依有冇4.0?

官方網頁話有 .............

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 7月 07, 2012 6:08 pm 
離線
版主
頭像

answersin 寫:

S5 都有興趣

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 7月 07, 2012 6:23 pm 
離線
新手入場

阿公,吾上4.0?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 7月 07, 2012 6:31 pm 
離線
新手入場

哦..原來「話」有...
甘最新板本係1.27?

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 294 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 1617181920

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :