IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 5月 03, 2024 6:41 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 85 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456
發表人 內容
文章發表於 : 週三 5月 16, 2012 1:13 am 
離線
版主
頭像

Kenny Li 寫:

嘩......好彩都係要大波妹......唔係實俾亞媽罵死

昌哥, 快放啦......齋用白色VU

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 16, 2012 1:20 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
Kenny Li 寫:

都係 T100K 好玩 :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 16, 2012 2:02 am 
離線
版主
頭像

Kenny Li 寫:
政 寫:
Kenny Li 寫:

都係 T100K 好玩 :lol: :lol:

同意 !! 亞公, 跟佢個中文化有咩主意

因為亞朱媽完全唔識英文同韓文

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 16, 2012 2:11 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
同意 !! 亞公, 跟佢個中文化有咩主意

因為亞朱媽完全唔識英文同韓文

只得簡體字 ............... 用 CWM 時, 先 backup 而家果個 ROM, 再試下大陸 ROM, 真係頂唔順, 咪翻轉頭 :wink:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 8月 08, 2012 10:48 pm 
離線
新手入場

裝手寫, 就可以出中文, 唔須改機!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 8月 10, 2012 2:58 pm 
離線
新手入場
頭像

A820L 最新1.53 解決左聽筒大聲問題,去mobile01搵czh 個post.

不過我只試過pccw, 而家睇緊有冇成日死 network

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 8月 10, 2012 7:02 pm 
離線
全職睇場
頭像

Gary蛇蛇 寫:
A820L 最新1.53 解決左聽筒大聲問題,去mobile01搵czh 個post.

不過我只試過pccw, 而家睇緊有冇成日死 network

用 csl 依然有聽筒大聲問題!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 12月 14, 2012 1:40 pm 
離線
全職睇場
頭像

A820 終於可以升 ICS (4.0.4) 但好借, 用 CSL 依然聽筒大細聲失靈!

我真唔明, 用邊個台, 同校聽筒大細聲有乜關係?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 12月 15, 2012 12:53 am 
離線
版主
頭像

Kenny Li 寫:
A820 終於可以升 ICS (4.0.4) 但好借, 用 CSL 依然聽筒大細聲失靈!

我真唔明, 用邊個台, 同校聽筒大細聲有乜關係?

csl 客戶唔可以較聲......又係 :lol: 《電訊條例》第7K條規定,電訊商不得作出反競爭行為。雖然條例沒規管手機供應商,但律師梁永鏗說:「如果持牌人(電訊商)同手機供應商訂立一啲協議或安排,而結果係令到其他電訊商嘅服務受限,持牌人都有可能犯例。」

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 12月 15, 2012 1:00 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
csl 客戶唔可以較聲......又係 :lol: 《電訊條例》第7K條規定,電訊商不得作出反競爭行為。雖然條例沒規管手機供應商,但律師梁永鏗說:「如果持牌人(電訊商)同手機供應商訂立一啲協議或安排,而結果係令到其他電訊商嘅服務受限,持牌人都有可能犯例。」

嚇下小市民就可以! 你睇下我地政府敢唔敢告 Apple :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 85 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 7 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :