IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週二 4月 30, 2024 8:28 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 85 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週二 5月 15, 2012 5:20 pm 
離線
版主
頭像

嗱嗱聲走啦, 一部手機最基本嘅功能都唔得

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 5月 15, 2012 8:12 pm 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
嗱嗱聲走啦, 一部手機最基本嘅功能都唔得

走唔到! 我果個大陸朋友同我一齊買, 佢即走 $1700!

我 $1500 都無人要! 通晒天!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 5月 15, 2012 8:16 pm 
離線
全職睇場
頭像

yingwai 寫:
我改左rom 又冇乜野喎

唔關個 ROM 事! 應該是個 kennel!

因為佢要慳電, 一到 standby 就將個 CPU 降到 384MHz, 之後就起唔番身!

之前 Galaxy Nexus 上 4.0.4 時都有同一問題!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 5月 15, 2012 9:36 pm 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
yingwai 寫:

因為佢要慳電, 一到 standby 就將個 CPU 降到 384MHz, 之後就起唔番身!

之前 Galaxy Nexus 上 4.0.4 時都有同一問題!

會不會係個別CPU 體質問題,因為手上黑白機到而家都無事

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 5月 15, 2012 9:44 pm 
離線
全職睇場
頭像

yingwai 寫:
Kenny Li 寫:
yingwai 寫:

會不會係個別CPU 體質問題,因為手上黑白機到而家都無事

可能有個別一批身體好, 起到身! 但唔係一時三刻可以試到! 要長用先知!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 5月 15, 2012 11:54 pm 
離線
版主

其實sony都遺傳左se既睡死
我條女用到部xs得番幾個%電, 之後去差電
差電果陣係打唔到俾佢既, 佢打開左螢幕, 仲要打一個電話, 先可收電話

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 16, 2012 12:05 am 
離線
全職睇場
頭像

剪刺 寫:
差電果陣係打唔到俾佢既, 佢打開左螢幕, 仲要打一個電話, 先可收電話

你果部可能個別事件! 但 A820l 就中國 + 台灣都賴晒野, 好多人鬼殺咁嘈!

PS: 會唔會你女友故意唔聽你電話呀? :twisted: :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 16, 2012 12:08 am 
離線
版主

Kenny Li 寫:
剪刺 寫:

你果部可能個別事件! 但 A820l 就中國 + 台灣都賴晒野, 好多人鬼殺咁嘈!

PS: 會唔會你女友故意唔聽你電話呀? :twisted: :twisted:

我自己都做過實驗!!
所以本來考慮ion或p都要再諗下!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 16, 2012 12:12 am 
離線
版主
頭像

我反而無乜所謂, 打唔到咪算囉。 留秘書台囉

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 16, 2012 12:24 am 
離線
版主

政 寫:

電話冇電話功能, 倒不如養白鴿

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 16, 2012 12:25 am 
離線
全職睇場
頭像

剪刺 寫:
政 寫:

當年用 Ericsson T66 / T600 時, 我地都成日講 "養白鴿" :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 16, 2012 12:30 am 
離線
版主
頭像

剪刺 寫:
政 寫:

講真, 我都無乜講電話......全部變哂WHATSAPP

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 16, 2012 12:45 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
剪刺 寫:
政 寫:

“睡死” 之後, 連上網都上唔到! 咁你點 Whatsapp? :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 16, 2012 12:48 am 
離線
版主
頭像

Kenny Li 寫:
政 寫:
剪刺 寫:
政 寫:

“睡死” 之後, 連上網都上唔到! 咁你點 Whatsapp? :lol: :lol:

咁PK......那那聲放去DC肥花

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 16, 2012 12:57 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
咁PK......那那聲放去DC肥花

中獎率奇高:

http://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=586&t=2736168

http://bbs.xda.cn/thread-11022469-1-1.html

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 85 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 13 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :