IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 3:43 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 276 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 141516171819  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : Re: Optimus Vu
文章發表於 : 週日 11月 18, 2012 6:12 pm 
離線
版主
頭像

陳sir, 係高級玩家 :-)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 11月 19, 2012 5:22 pm 
離線
新手入場
頭像

warrensd 寫:
Hehe999 寫:
Les Chan 寫:
Hehe999 寫:
VU2? :-o
How much?

部机虽然系2核,但2G ram补番嗮,好快,好轻...

VU1?

is VU2 dual core 2gb ram

:lol: 仲可以換電, 上 4G Lte

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 11月 19, 2012 7:17 pm 
離線
全職睇場
頭像

陳大利 寫:
:lol: 仲可以換電, 上 4G Lte

VU2 今日飛揚有貨! 開 $2800 一套!

太貴! 等佢 $1500 先入手 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 11月 19, 2012 9:49 pm 
離線
版主
頭像

好, 等VU2

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 11月 19, 2012 10:42 pm 
離線
資深玩家
頭像

政 寫:
好, 等VU2

我都等, 有平通知聲.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 11月 23, 2012 10:59 pm 
離線
高級玩家
頭像

用緊note2, 之前Vu, 可以講,影相差唔多,但Vu mon顏色真係靚好多好多,部note2我好耐先適應得到

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 11月 24, 2012 10:24 am 
離線
新手入場
頭像

fjoarfra 寫:
用緊note2, 之前Vu, 可以講,影相差唔多,但Vu mon顏色真係靚好多好多,部note2我好耐先適應得到

同意 :-D

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 1月 05, 2013 11:00 pm 
離線
新手入場

今朝放左部1個月前買既白色VU1 F100S,諗住換部新既A850K, 點知上到去,我先去左飛揚,比我睇到部黑色VU P895 - 4核版,超靚仔,開我$1400,
忍唔到手又買返VU
BTW,係3度出企業plan拎到部新既nexus 4, 我睇到4.7"就覺得好鬼細部,諗黎諗去結果都係唔用
原來用過5"以上真係行唔返轉頭架

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 1月 06, 2013 12:00 am 
離線
全職睇場
頭像

warrensd 寫:
今朝放左部1個月前買既白色VU1 F100S,諗住換部新既A850K, 點知上到去,我先去左飛揚,比我睇到部黑色VU P895 - 4核版,超靚仔,開我$1400,
忍唔到手又買返VU
BTW,係3度出企業plan拎到部新既nexus 4, 我睇到4.7"就覺得好鬼細部,諗黎諗去結果都係唔用

VU P895 賣 $1400 低玩! 好多歐水到左, 連 Verzion 都有!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 1月 06, 2013 12:48 am 
離線
版主

Kenny Li 寫:
warrensd 寫:
忍唔到手又買返VU

VU P895 賣 $1400 低玩! 好多歐水到左, 連 Verzion 都有!

想問F100S用唔用到香港4G?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 1月 06, 2013 12:49 am 
離線
全職睇場
頭像

剪刺 寫:
Kenny Li 寫:
warrensd 寫:
忍唔到手又買返VU

用唔到!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 1月 06, 2013 12:50 am 
離線
版主

Kenny Li 寫:
剪刺 寫:
Kenny Li 寫:
warrensd 寫:
忍唔到手又買返VU

用唔到!

哦!
如果HK$1780, 全套有盒O唔OK?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 1月 06, 2013 2:13 am 
離線
全職睇場
頭像

剪刺 寫:
哦!

邊部?

韓版 F100s?
港版 P895?

$1780 全套, 兩部都抵玩!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 1月 06, 2013 3:02 am 
離線
新手入場

Kenny Li 寫:
剪刺 寫:
哦!

邊部?

韓版 F100s?
港版 P895?

$1780 全套, 兩部都抵玩!

如果有盒就緊係低玩啦
部P895乜野文都有,就係無中文, 佢比過一部刷左簡體既我簡但我無要到,唔知可唔可以刷香港版 (部機後面係寫4G LTE, 同港版唔同)
BTW, VU2單機 $1850(殘) $1950(沖新)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 1月 06, 2013 3:22 am 
離線
全職睇場
頭像

warrensd 寫:
如果有盒就緊係低玩啦
部P895乜野文都有,就係無中文, 佢比過一部刷左簡體既我簡但我無要到,唔知可唔可以刷香港版 (部機後面係寫4G LTE, 同港版唔同)
BTW, VU2單機 $1850(殘) $1950(沖新)

部 VU2 同其他 LG 機一樣, 插水快到唔見水花!

我反而鐘意部 VU 多過 VU2! 可能個樣既問題!

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 276 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 141516171819  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 10 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :