IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週一 4月 29, 2024 2:14 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 8 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週四 5月 24, 2012 12:41 am 
離線
資深玩家
頭像

7.9mm 激薄, 正宗日系NEC, MEDIAS N-06C,
香檳金美型日系LOOK
在日本係入門級機種,
1GHZ QUALCOMM CPU, 512MB RAM,
4吋 MON ( 480 X 854 ) - TFT, 幾FINE
IP-5/7 防水 ( 日本仔基本野), 500萬CAM有LED FLASH,
行2.3.3
有個日本仔最LIKE的座充, 型仔....
仲要係MADE IN JAPAN的, 買少見少.
英, 日介面, DOCOMO官方解鎖, 可用任何SIM,
3.5G HSPA, 可用所有功能 ( 當然ONE-SEG數碼TV除外)
千幾蚊, 全新全套, 抵玩
拎上手真的激薄......!!!
聽講NEC會跟PANASONIC之後入返國際市場, 唔知真唔真呢?
諗返以前NEC的N8, 實在: 型, 英, 帥, 靚, 正.....
單係個彩MON, 加影相, 加上"卡卡"聲, 太正啦 : )
當時真係好前......

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 5月 24, 2012 12:59 am 
離線
版主
頭像

用上手爽唔爽先, 個mon sharp 唔sharp

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 5月 24, 2012 9:18 am 
離線
新手入場

請問係咪長城買 ?
題外話, 重慶最近好似無嘜正機賣, 莫非唔上深圳唔得 ?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 5月 24, 2012 6:36 pm 
離線
資深玩家
頭像

I heard touch screen respond is not good wor... is it true?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 5月 25, 2012 1:26 am 
離線
新手入場

Is there any way to root the phone ?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 5月 25, 2012 1:33 pm 
離線
全職睇場
頭像

casspong 寫:
Is there any way to root the phone ?

好多人問, 但唔覺有得 root:

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1573613

http://bbs.blueshow.net/thread-1613591-1-1.html

如果 root 到, 我都想整部試下 :-D

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 5月 25, 2012 9:56 pm 
離線
版主
頭像

無得ROOT !? 有條友去鈴XHK 放相改埋中文WOR :-o

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 5月 29, 2012 3:33 pm 
離線
版主

其實AND機有無中文MENU都無所謂啦 :-D

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 8 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 17 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題