IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 3:04 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 26 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12
發表人 內容
 文章主題 : Re: NOKIA 110
文章發表於 : 週四 6月 07, 2012 5:52 pm 
離線
版主
頭像

makgary 寫:
Kenny Li 寫:
makgary 寫:
大家唔知記唔記得係香港出第一部內置鏡頭嘅nokia,ericsson,motorola,samsung gsm手機分別係邊部呢?

SE = T610
Nokia = 7650
Motorola E365

呀公勁呀,全中。但三叔呢?不過我都唔記得!

冇記錯應該係v208

另外,唔計日本,真正第一隻GSM影相手機應該係OKWAP i108, 比T68 早4個月開售

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 6月 07, 2012 10:26 pm 
離線
版主
頭像

Enzo, 勁。V208 係摺機,個鏡頭係右上⻆可以轉。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 6月 07, 2012 10:27 pm 
離線
版主
頭像

makgary 寫:
Enzo, 勁。V208 係摺機,個鏡頭係右上⻆可以轉。

哈...只係因為我年紀大姐XDD

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 6月 07, 2012 10:32 pm 
離線
版主
頭像

$480

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 6月 07, 2012 10:37 pm 
離線
版主
頭像

enzo 寫:
makgary 寫:
Kenny Li 寫:
makgary 寫:
大家唔知記唔記得係香港出第一部內置鏡頭嘅nokia,ericsson,motorola,samsung gsm手機分別係邊部呢?

SE = T610

冇記錯應該係v208

另外,唔計日本,真正第一隻GSM影相手機應該係OKWAP i108, 比T68 早4個月開售

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 6月 08, 2012 9:31 am 
離線
版主
頭像

政 寫:
enzo 寫:
makgary 寫:
Kenny Li 寫:
makgary 寫:

SE = T610

冇記錯應該係v208

你仲勁喎政兄,一講就有實物睇 :-o :-o

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 6月 08, 2012 10:27 am 
離線
版主
頭像

佢仲勁, 唔理佢幾年. 個芒會自己爆 :cry:

你唔講起佢, 都唔知佢又敵唔過......歲月神偷

又一部電話, 自殺

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 6月 08, 2012 11:32 am 
離線
版主

政 寫:

又一部電話, 自殺

部OKWAP我細佬果時係台灣買返來,應該係3千幾 :-D

依家OKWAP 係有無機出?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 6月 08, 2012 11:41 am 
離線
版主
頭像

lajabo 寫:
政 寫:

又一部電話, 自殺

當年係香港開賣 (2000年8月左右)大約係3680-3980, 比後尾開賣既T68i (3680) 差無幾

依家都見有okwap 既機(上網睇到)有phs 同cdma機,

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 6月 08, 2012 11:43 am 
離線
版主
頭像

政 寫:

又一部電話, 自殺

我諗起過年執屋時一拎就拎爛左部MH-1條天線,心痛到依家

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 6月 08, 2012 11:57 am 
離線
版主

enzo 寫:
lajabo 寫:
政 寫:

又一部電話, 自殺

當年係香港開賣 (2000年8月左右)大約係3680-3980, 比後尾開賣既T68i (3680) 差無幾

依家都見有okwap 既機(上網睇到)有phs 同cdma機,
真係被遺忘既牌子

:-D

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 26 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 25 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :