IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週六 4月 20, 2024 10:25 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 257 篇文章 ]  前往頁數 12345 ... 18  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週六 6月 09, 2012 11:23 am 
離線
高級玩家
頭像

新增獨家全繁體中文版!
http://www.ima-mobile.com/viewtopic.php ... 37#p279437

玩過820 既朋友, 相信對830 有d 期待
呢部830 係行緊S4 1.5GHZ 新cpu
之前睇過one xl 應該知呢粒野既性能,
手機行緊android 4.0.3, 操作好快好順, 比起one xl 更加快
而且software 上進步左好多, 唔洗再整fake roaming, 開機set 返apn 就得,
sms 收發亦正常, 我只係裝左個go sms 就可以完全正常收發
mon 好靚, 有人話佢唔係ips, 但係d 色依然好sharp, 比起粒粒mon 真係靚得多!
白色機係珍珠白, 而黑色呢, 後面就有d 紋, 係磨砂面既
機面用返虛疑制, 比起實體鍵好, 用緊one x/ one xl 既, 應該明點解! 成日送條黑menu bar 比我, 咁不如全on screen toggle 啦!!
大家關心820 既死機問題, 呢部機上面已經完全無左! 我開左兩晚先寫呢篇野, 期間不斷用佢, 都無死機既問題!
而大家關心既4g, 我相信不論s/ l 都應該用唔到住, sk 同csl 簽既協議最快7 月先有, 而且要用sk sim roaming 先收到csl lte, 我諗真真正正用到既可能性唔會太高, 但係佢上網既speed 都好快, 可能係因為4g ready 既關係!
去圖

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

最後由 yingwai 於 週四 6月 14, 2012 9:20 pm 編輯,總共編輯了 3 次。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 09, 2012 11:32 am 
離線
版主
頭像

好, 等佢大貨返

15先入 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 09, 2012 1:06 pm 
離線
資深玩家
頭像

政 寫:
好, 等佢大貨返

如果到15, 可以通知小弟入貨嘛? thanks 8)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 09, 2012 3:12 pm 
離線
新手入場

如果15我又要 :-D

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 09, 2012 3:22 pm 
離線
新手入場

如果到15, 可以通知小弟入貨嘛? thanks :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 09, 2012 7:13 pm 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
好, 等佢大貨返

睇而家 A820, Prada3 同 LG UV 插水得咁快,你個目標好快就會到!帶定錢啦 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 09, 2012 8:59 pm 
離線
新手入場

有性趣~~~呀!唔係…………有興趣先岩^^
到15目標價位,可否通知聲,thanks~~

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 09, 2012 9:53 pm 
離線
全職睇場
頭像

亞研 寫:

放心, 有邊一次到價我唔大大聲吹雞先 :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 09, 2012 11:36 pm 
離線
版主
頭像

Kenny Li 寫:
亞研 寫:

放心, 有邊一次到價我唔大大聲吹雞先 :lol: :lol:

咪就係
8)

但次次你吹完之後就無哂 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 6月 10, 2012 12:00 am 
離線
新手入場

remind me too :-D thanks

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 6月 10, 2012 1:00 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
咪就係
8)

但次次你吹完之後就無哂 :lol:

無計啦 ......... 見到有, 我最少都要起個雙飛! 有時重要起 3 飛! 之後 陳 sir 唔單只靚仔, 而且長註上面! 再加上一大班 CDROM 呀, 猩哥果類等等 :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 6月 10, 2012 1:38 am 
離線
版主
頭像

亞公, 你先WHATSAPP 我.....一DAY後吹雞 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 6月 10, 2012 1:50 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
亞公, 你先WHATSAPP 我.....一DAY後吹雞 :lol:

上面有少量全套, 開 $2000-$2200 左右!

我等單機, 充新, 目標價 $1500!

咁你要邊款? 全套? 單機?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 6月 10, 2012 1:54 am 
離線
版主
頭像

:lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 6月 10, 2012 2:01 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
:lol:

收到 :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 257 篇文章 ]  前往頁數 12345 ... 18  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :