IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 4:13 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 56 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週日 6月 10, 2012 10:26 pm 
離線
版主
頭像

Kenny Li 寫:
spandau 寫:
阿公, 我上星期我差D都買左, 桑達全場都賣緊, 除去翻版的一點, 其實880蚊, 以呢個SPEC係超抵架, 粗粗地玩下都OK, 不過諗諗下, 買左玩2日就係得個擺字, 而且又會比人笑用老翻, 而且自己已經有NOTE, 買部翻版來做咩? 所以冇買到........
最頂引係有專用套, 及專用翻版FLIP COVER, 好認真, 用左套及FLIP COVER真係冇人知係老翻.......

玩 2 日? 我買咁多電話, 好多起雙飛, 可以玩 2 個鐘已經好了不起! 全部得個擺字 :lol:

呢部野真係造得好好, 如果大陸廠可以俾多少少心機, 搞好個 QC, 用好少少既材料, 一定有作為! 但好可惜, 大陸人永遠只睇眼前!

PS: 比人笑用老翻? 邊個敢笑? 我 3 部 Galaxy Note 再加 3 部 SKY T100K, 全部 5 寸或以上, 加埋打落去佢個死人頭 :lol:

我用T66 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 6月 10, 2012 10:31 pm 
離線
新手入場

阿公想買部SKY T100K 比大人,有冇辦法?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 6月 10, 2012 10:56 pm 
離線
全職睇場
頭像

sos23sos 寫:
阿公想買部SKY T100K 比大人,有冇辦法?

上面個場有好多!黑色比較易搵到!白色就睇彩數!

價錢就 $1100 到 $1400 左右。好似 陳 sir 咁靚仔就平多幾百。

先去飛揚,地下至四樓。去麥記後面 (最平)。最後去長城地下。

收到風,有一批貨,大約百幾部上咗去。

記得改過中文就唔好要。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 6月 11, 2012 9:46 am 
離線
版主

呢部 N8000 有興趣,但聽你講話好多間山寨廠都有出, 個樣一樣, 所以好難比較,又怕買返來同你個部差天共地,跌錢事小,老婆仔女面前失威事大嘛!又即管落鴨記走一轉睇下好唔好彩。其實880 人仔落到鴨記都係賣1100 即話利錢都好薄喎,福華街檔芝麻糕仲好賺過佢喎! :-P

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 12, 2012 11:46 pm 
離線
高級玩家
頭像

買了, 在鴨記, $1290一部, 呢部聲稱叫N8100, 竟然有粉紅! 5寸mon, 用唔到note嘅硬套, 4.0.3, 雙核, 相當唔錯, 除咗個相機唔夠光嘅時候d相顏色會好淡, 其他好ok, 上網順, 話音清, touch screen暫冇問題, 買比爸媽各一, 夠大喇啩 8)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 12, 2012 11:51 pm 
離線
高級玩家
頭像

:-D

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 12, 2012 11:53 pm 
離線
高級玩家
頭像

:-D

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 12, 2012 11:56 pm 
離線
高級玩家
頭像

N9000得一間有, 貴少少, 唔記得幾多, 其他鋪話唔賣住, 打返回頭, 因wifi不穩, 好多客退!
好多人唔知係咪睇咗ima(包括我)都去揾N8000

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 13, 2012 12:07 am 
離線
資深玩家
頭像

勁呀, 起雙飛.....

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 13, 2012 12:19 am 
離線
高級玩家
頭像

睇緊mytv好順

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 13, 2012 12:31 am 
離線
全職睇場
頭像

fjoarfra 寫:
買了, 在鴨記, $1290一部, 呢部聲稱叫N8100, 竟然有粉紅! 5寸mon, 用唔到note嘅硬套, 4.0.3, 雙核, 相當唔錯, 除咗個相機唔夠光嘅時候d相顏色會好淡, 其他好ok, 上網順, 話音清, touch screen暫冇問題, 買比爸媽各一, 夠大喇啩 8)

(:Y)

我玩左幾日, 除左個 touch screen 反應慢少少, 其他都 OK

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 13, 2012 11:17 am 
離線
資深玩家
頭像

想問下呢啲大陸雜嘜機係咪用MTK platform呢?應該咁先可以做到這樣平。 :|

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 13, 2012 11:50 am 
離線
全職睇場
頭像

manleehkg 寫:
想問下呢啲大陸雜嘜機係咪用MTK platform呢?應該咁先可以做到這樣平。 :|

行 Android. 已經行緊 4.0.3 啦

不過 <<我估>> 佢個雙卡雙待功能由 MTK 果邊移植! 所以已經好成熟

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 13, 2012 1:26 pm 
離線
資深玩家
頭像

原來呢欵機有分硬件不同既!有MTK6573板同MTK6575! 你們rmb8xx既係邊欵呢?在香港買到既又係那一欵呢?原來兩型號有一百人仔的差價! :|

得4G rom同512MB ram可以行得好順?勁! :roll:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 6月 14, 2012 2:38 am 
離線
高級玩家
頭像

Me MTK6575

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 56 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 20 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :