IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 4月 19, 2024 8:09 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 46 篇文章 ]  前往頁數 1234  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週日 11月 04, 2012 12:07 pm 
離線
高級玩家
頭像

期待已久! 4核, 2gb ram, 5.3 吋 IPS 機皇終於到手
顏色方面 sky 都係經典地出返黑白兩色
但係最特別既係, 黑色機同白色機跟既電池都係有各自既顏色!
黑機跟黑電, 白機跟白電!
介面同830/ 840 好似, 但係速度就快左好多
相機比起840 更加靚, 而且反應快左, 影快速移動物件唔會再鬆郁蒙
用2600MAH, 改善左840 電量比較短既問題
機身造工亦比之前幾代成熟左好多, 睇得出sky 想就既係精品高價路線
比起HTC, SKY 行呢條路線成功得多!

去圖

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 11月 05, 2012 1:19 am 
離線
版主
頭像

又係無2600 :-(

等1800蚊入手

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 11月 05, 2012 1:41 am 
離線
版主

又改名, 唔叫SKY?
VEGA---仲以為SONY既WEGA電視!

好似840型D!!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 11月 05, 2012 11:20 am 
離線
新手入場

會唔會好似上一代咁 通話時對方聽到電流聲?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 11月 09, 2012 11:48 pm 
離線
高級玩家
頭像

how much rmb ?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 11月 10, 2012 12:33 am 
離線
新手入場

Note定850大部D?
有冇得Root?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 11月 10, 2012 12:51 pm 
離線
新手入場

請問原生有繁中嗎??
同埋SMS收發有冇問題??

謝謝﹗

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 11月 10, 2012 12:55 pm 
離線
高級玩家
頭像

winxy 寫:
Note定850大部D?
有冇得Root?

Note 大好多

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 11月 10, 2012 9:32 pm 
離線
資深玩家
頭像

可以root,收发中文SMS无问题..不过暂时只有L版有中文..

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 1月 23, 2013 7:29 am 
離線
新手入場

咁多位師兄你地好呀~ :eek:
小弟最近都有留意 lee 部a850同想換機(過年麻) :mrgreen:
請問可唔可以話俾小弟知華強邊到有全新既a850賣呀? :eek:
同埋我想問下s版定k版好 D 呢(我用3台)?
全新未開封既又大概幾多錢呢 :?:
唔知大家又有無介紹呢? :oops:
如果唔方便係到講既話,唔知又可唔可以 PM 我呢?
唔該 唔該~

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 1月 23, 2013 1:29 pm 
離線
版主
頭像

7610 寫:
小弟最近都有留意 lee 部a850同想換機(過年麻) :mrgreen:
請問可唔可以話俾小弟知華強邊到有全新既a850賣呀? :eek:
唔該 唔該~

Both S or K are okay for 3HK 4G, go to Fei Yang 4/F, RMB2350 full set brand new.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 1月 23, 2013 4:55 pm 
離線
新手入場

makgary 寫:
7610 寫:
唔該 唔該~

Both S or K are okay for 3HK 4G, go to Fei Yang 4/F, RMB2350 full set brand new.

唔該晒 唔該晒

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 1月 28, 2013 11:33 pm 
離線
新手入場

各位好~小弟又有野要請敎咁多位師兄啦!
話説今日小弟上左飛揚四樓,見到只有兩三檔有A850賣,但係只有二手機!
請問咁多位師兄有冇相熟既檔口可以介紹介紹俾小弟買全新既a850呢?
希望師兄門打救 :oops:
唔該唔該

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 1月 29, 2013 2:28 am 
離線
全職睇場
頭像

7610 寫:
話説今日小弟上左飛揚四樓,見到只有兩三檔有A850賣,但係只有二手機!
請問咁多位師兄有冇相熟既檔口可以介紹介紹俾小弟買全新既a850呢?
唔該唔該

四樓只有一檔賣 "全新一套"! 上完電梯, 右轉, 第二行, 再右轉

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 1月 29, 2013 9:05 pm 
離線
新手入場

Kenny Li 寫:
7610 寫:
唔該唔該

四樓只有一檔賣 "全新一套"! 上完電梯, 右轉, 第二行, 再右轉

唔該你先呀 kenny 兄 我今次上去行晒成個四樓都買唔到!
等我下次一個人(鼠)上去買機……同埋…… :lol:
小弟係 lee 到多謝幫過我既師兄先(Makgary 同 kenny)!
真係唔該晒!
不過唔知A860出左…a850會唔會…… :oops:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 46 篇文章 ]  前往頁數 1234  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 17 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :