IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週日 5月 05, 2024 12:55 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 46 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週二 2月 19, 2013 8:18 pm 
離線
新手入場

算數,等mtk6589仲好,話唔定功能差不多,平又平一半

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 2月 19, 2013 8:31 pm 
離線
全職睇場
頭像

ec709394 寫:
算數,等mtk6589仲好,話唔定功能差不多,平又平一半

正路! 玩韓妹只可玩三星, 次選 LG !! SKY 好多小問題!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 10, 2013 1:17 am 
離線
新手入場
頭像

小弟發不了SMS, 請問怎樣辦 ???

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 10, 2013 1:34 am 
離線
全職睇場
頭像

anson16818 寫:
小弟發不了SMS, 請問怎樣辦 ???

張 sim card 寫左自已個電話號碼未?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 10, 2013 9:59 am 
離線
新手入場
頭像

請問要點做呢 ??? 睇過d大陸網都唔明係點做, 謝謝幫忙 !!! :oops:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 10, 2013 3:09 pm 
離線
全職睇場
頭像

請問要點做呢 ??? 睇過d大陸網都唔明係點做, 謝謝幫忙 !!! :oops:

1) 先搵一部 iPhone!

2) 如果 A850 用 Mini Sim 就用 iPhone 3GS, 如果 Micro Sim 就用 iPhone 4

3) 將你張 sim card 放入部 iPhone, 再去 Settings -> Phone 就見到 "My Number". 點一點 "My Number" 入去寫你自已個號碼入去

4) 完成!

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 10, 2013 9:44 pm 
離線
新手入場
頭像

謝謝 Kenny, 已搞掂 :mrgreen:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 10, 2013 9:47 pm 
離線
全職睇場
頭像

謝謝 Kenny, 已搞掂 :mrgreen:

Good (:Y)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 04, 2013 3:51 pm 
離線
新手入場
頭像

因原裝耳筒冇得教大細聲, 請問有邊個牌子耳筒岩用呢 ??? :oops:
已試過三星耳筒但都係教唔到大細聲

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 05, 2013 8:35 pm 
離線
全職睇場
頭像

今日去飛揚行下, 見 A850K 小花機賣 1050 人仔! 忍唔住入手一部! 其實只是個角位有小小花, 唔多覺眼!

而家賣 1050 人仔就抵玩! 之前個價太過份!

PS: A860 充新 2000 人仔! LG F240S 充新 2300 人仔! 飛揚 4 樓電梯對到正果一檔!

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 7月 06, 2013 1:36 am 
離線
資深玩家

Kenny Li 寫:
今日去飛揚行下, 見 A850K 小花機賣 1050 人仔! 忍唔住入手一部! 其實只是個角位有小小花, 唔多覺眼!

PS: A860 充新 2000 人仔! LG F240S 充新 2300 人仔! 飛揚 4 樓電梯對到正果一檔!

阿公,裡面是不是包含泡菜妹肉照!早排行這深水埔“佛人”二手都要2580左右。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 7月 06, 2013 2:41 am 
離線
全職睇場
頭像

nokia2110 寫:
Kenny Li 寫:

阿公,裡面是不是包含泡菜妹肉照!早排行這深水埔“佛人”二手都要2580左右。

我買果陣真係有架, 不過睇一眼就 delete 左! 太醜樣 !!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 7月 07, 2013 11:26 am 
離線
新手入場

阿公

Sky 850k /lg f200k vu2邊部好用,性價高,而家飛揚全新套賣幾錢?

Sky 850k 用中文rom 有無問題,4g /3G 自動轉ok嗎 ? SMS ok?

Lg f200k vu2 有無繁中rom,4g /3G 自動轉ok嗎 ? SMS ok?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 7月 07, 2013 3:40 pm 
離線
全職睇場
頭像

kellyint 2002 寫:
阿公

Sky 850k /lg f200k vu2邊部好用,性價高,而家飛揚全新套賣幾錢?

Sky 850k 用中文rom 有無問題,4g /3G 自動轉ok嗎 ? SMS ok?

Lg f200k vu2 有無繁中rom,4g /3G 自動轉ok嗎 ? SMS ok?

1) 兩部都好用!個人喜歡 A850 多啲!但 SKY 機,好多少問題!

2) 兩部用 4G 都無問題,自動識轉!F200 更加 99% 行 4G

3) 兩部都可以收發 SMS.

4) 我只會用原裝 rom, 強國出品更加怕怕!你可以去 mobile01 搵下繁體 rom

5) F200 同 A850 全新一套約 1700 - 1800 人仔!但有必要買全新一套?小花 1000 左右抵玩好多!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 7月 07, 2013 7:29 pm 
離線
新手入場

飛楊買f200,有無原生rom,原生rom是否有英韓,簡中,有無ap wifi share 買s or k 版

a850有無原生rom,原生rom是否有英韓,簡中,有無ap wifi share 買s or k 版

自用買小花老虎用金新

Tks

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 46 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 4 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :