IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週三 4月 17, 2024 12:41 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 21 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12
發表人 內容
文章發表於 : 週三 11月 28, 2012 2:30 pm 
離線
版主

enzo 寫:
lajabo 寫:
估唔到你會買N4,恭喜恭喜有新機玩 :-D

親生仔應該好過LG/三星佢地既

:-D

係好好多~~ 我用左/玩過咁多機中 認為係最好既。。

even 原生OS 都已經有齊基本既function
所以我部galaxy Nexus繼續hold 住用就只有佢係親生仔 :-D

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 11月 28, 2012 9:24 pm 
離線
新手入場
頭像

lajabo 寫:
enzo 寫:
lajabo 寫:
估唔到你會買N4,恭喜恭喜有新機玩 :-D

親生仔應該好過LG/三星佢地既

:-D

係好好多~~ 我用左/玩過咁多機中 認為係最好既。。

even 原生OS 都已經有齊基本既function
所以我部galaxy Nexus繼續hold 住用就只有佢係親生仔 :-D

行貨的話要認返老豆先得,唔係同做孤兒無分別~

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 12月 07, 2012 3:20 pm 
離線
新手入場

正呀~~超順~~有返4核感覺~~係暫時未睇慣個MON D色,之前睇果D味精太多 :oops:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 12月 07, 2012 4:26 pm 
離線
資深玩家
頭像

小兄弟 寫:
正呀~~超順~~有返4核感覺~~係暫時未睇慣個MON D色,之前睇果D味精太多 :oops:

行貨?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 12月 08, 2012 1:04 am 
離線
新手入場

Hehe999 寫:
小兄弟 寫:

行貨?

no, 8gb from usa google store 開埋第一日訂左部但DELAY到呢個星期頭先收到,

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 12月 08, 2012 2:51 pm 
離線
新手入場

你同我的經歷
好相似,自從我冇再用韓國機820l之後用p936我的上網速度快左好多,我懷疑喲韓國機冇左umts900所以慢左,但我宜家又想買e160k但又驚上網好慢

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 21 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 15 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :