IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 10:15 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 278 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 11121314151617 ... 19  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週日 5月 19, 2013 1:13 am 
離線
全職睇場
頭像

剪刺 寫:
Kenny Li 寫:
hkzone 寫:
Kenny Li 寫:
Kenny Li 寫:
salu 寫:
 有無ching知最新水位? 明天想破處走一轉. :lol:

莎莎賣緊全新單機 1300 !只得黑色!長城二樓近廁所

飛揚四樓有一檔全新全套賣 2200 人仔!!!!!

飛揚三樓,中韓旗果檔我早幾日買咗部充新機 1150

順口講多句,我而家就係飛揚,想搵部白色都搵唔到!因為未有大貨到!

啊公,幾時有大貨到?有冇收到風?

未知! 好多都已經唔入大量 F200 而轉用 F260, F280 ........... 啦 ............

F280係邊部??

應該叫 F240! 好大部果部! LG 太多機, 記唔到!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 19, 2013 1:26 am 
離線
版主

哦!!! G PRO!!!

我就想等G K (F220) 降價!!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 19, 2013 1:48 am 
離線
全職睇場
頭像

剪刺 寫:
哦!!! G PRO!!!

我就想等G K (F220) 降價!!!

LG 插水就出晒名架啦! 你俾 3 個月佢啦 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 19, 2013 12:34 pm 
離線
新手入場
頭像

Kenny Li 寫:

應該叫 F240! 好大部果部! LG 太多機, 記唔到!

系F240,打錯,多謝啊公

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 19, 2013 8:29 pm 
離線
新手入場
頭像

今日上去睇,f200得l版,莎莎度only黑1350。
f240好少,有全新3xxx,單機中韓旗要2600,花花機子都好少,2200-2400都有開

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 19, 2013 8:36 pm 
離線
全職睇場
頭像

hkzone 寫:
f240好少,有全新3xxx,單機中韓旗要2600,花花機子都好少,2200-2400都有開

未有大貨呀!我想搵部白色都搵唔到呀!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 19, 2013 8:57 pm 
離線
新手入場
頭像

Kenny Li 寫:
hkzone 寫:

白的都是L版,而且好多后盖是S or K,但机子是L
本想入f240,但由於買左兩部sc-03e,搞到唔夠人仔!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 19, 2013 11:38 pm 
離線
新手入場

hkzone 寫:
Kenny Li 寫:
hkzone 寫:

白的都是L版,而且好多后盖是S or K,但机子是L
本想入f240,但由於買左兩部sc-03e,搞到唔夠人仔!

係邊一檔有 F240 ???

另外想問 L 后盖 & S or K后盖有咩唔同?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 5月 20, 2013 11:24 am 
離線
新手入場
頭像

hkzone 寫:

全新¥3300,我問有間¥2450二手,但L.......
有間有成十幾部F240,紮住唒,問老闆幾錢,佢好串答我,唔賣 :x

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 5月 20, 2013 11:25 am 
離線
新手入場
頭像

A870 ¥3700全套有盒新機
有間就¥3580 :?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 5月 20, 2013 11:27 am 
離線
版主
頭像

好快跌啦, sky

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 5月 20, 2013 12:52 pm 
離線
新手入場
頭像

guilty 寫:
hkzone 寫:

有間有成十幾部F240,紮住唒,問老闆幾錢,佢好串答我,唔賣 :x

系啊,勁串話唔賣!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 5月 20, 2013 1:17 pm 
離線
新手入場
頭像

hkzone 寫:
guilty 寫:
hkzone 寫:

系啊,勁串話唔賣!

你知我講邊間?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 5月 20, 2013 1:28 pm 
離線
新手入場
頭像

guilty 寫:
hkzone 寫:

邊檔咁串, 叫亞公去串佢

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 5月 20, 2013 1:33 pm 
離線
高級玩家
頭像

guilty 寫:
hkzone 寫:
guilty 寫:
hkzone 寫:

系啊,勁串話唔賣!

你知我講邊間?

其實好多間都係,有啲一開聲就耍手叫我走。有啲就話係批發,買就要晒五六部。

騙徒與受害人是一伙的 (如果沒有受害人嘅自欺欺人,騙徒很少有機會成功。)

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 278 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 11121314151617 ... 19  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Bing [Bot] 和 13 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :