IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 5:19 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 35 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123
發表人 內容
 文章主題 : Re: LG F160K
文章發表於 : 週五 12月 21, 2012 2:02 am 
離線
版主
頭像

Kenny Li 寫:
Andy Kong 寫:
$2700 都賣到斷貨啊,陰公! :oops:
http://www.dcfever.com/trading/view.php?itemID=1724187

$2700 ......... 肥死佢!

:lol: 有人買就有人賣 ;)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 12月 21, 2012 7:36 am 
離線
版主

政 寫:
Kenny Li 寫:
http://www.dcfever.com/trading/view.php?itemID=1724187

DCFEVER好多ON9!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 12月 21, 2012 10:13 am 
離線
版主

Kenny Li 寫:

我其實覺得 e160K 有點大,F160K 更啱手刑,不過家人鐘意無計。

$1300 充新計, 連水腳低大約 $1700, 即係執 $1K 一部,服務好包刷 ROM 等等同有 7 日包換的話其實都唔算大過份啦,無跟開既比晒地圖上到去都隨時交學費啦,但賣左就算的話就真係幾肥仔了!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 12月 21, 2012 10:15 am 
離線
版主

剪刺 寫:
政 寫:
Kenny Li 寫:

DCFEVER好多ON9!

我唔同意,你唔可以因為自已聰明就歧視人嘛! 8)

你將佢地既 level 設定為「正常」,咁自已立刻變左做 super hero,大家都 happy, Win-Win 咪幾好! :-P

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 12月 21, 2012 9:22 pm 
離線
版主
頭像

Kenny Li 寫:
Kenny Li 寫:
kadoorie 寫:
我部F160K 用4G 唔止3G <-> 4G 跳, 正頭見住佢 4G -> 無SIGNAL -> 3G -> 無SIGNAL -> 3G -> 4G. 兩三分鐘內做幾次呢啲高難度動作. 搞到啲電去得快過倒水. 但PCCW又無咁嘅問題喎.

應該唔關 4G 事! 我用齋 3G 時都跳到我心驚旦跳!

每次睇到呢度,我都會不其然咁從心咁笑左出嚟!呀公,你心驚好喇!旦唔好跳咁多呀,好傷身㗎! Wakaka.......

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 35 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 11 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :