IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週二 4月 30, 2024 4:03 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 63 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : Re: Sky A860K
文章發表於 : 週四 7月 18, 2013 12:56 am 
離線
全職睇場
頭像

剪刺 寫:
Kenny Li 寫:
剪刺 寫:
我愛人果部F240冇入灰, 不過塊玻璃凹左!!!

F240 玩過下, 麻麻地! 反而 Vega A860 好玩好多!

六吋螢幕好大喎! 有咩好玩? 點解唔玩870?

베가 아이언 충격실험영상 Pantech Vega Iron Android Smart phone - YouTube - http://m.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=St5ckGsBQmc&desktop_uri=%2Fwatch%3Ffeature%3Dplayer_embedded%26v%3DSt5ckGsBQmc#at=159

A860 個 mon 睇落靚過 F240! 而且 customization 寫得好過 LG!

A860 小花 1600! 而 F240 就 2200! 有水位就玩 A860 啦!

A870 太細, 唔好揸手! 等佢落到 1500 先啦!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 18, 2013 12:58 am 
離線
版主

Kenny Li 寫:
剪刺 寫:
Kenny Li 寫:
剪刺 寫:

F240 玩過下, 麻麻地! 反而 Vega A860 好玩好多!

베가 아이언 충격실험영상 Pantech Vega Iron Android Smart phone - YouTube - http://m.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=St5ckGsBQmc&desktop_uri=%2Fwatch%3Ffeature%3Dplayer_embedded%26v%3DSt5ckGsBQmc#at=159

A860 個 mon 睇落靚過 F240! 而且 customization 寫得好過 LG!

A860 小花 1600! 而 F240 就 2200! 有水位就玩 A860 啦!

有冇睇段片? 斬手機!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 18, 2013 1:08 am 
離線
全職睇場
頭像

剪刺 寫:
有冇睇段片? 斬手機!

我好錫機, 唔會斬手機, 所以暫時未有興趣 :lol: :lol:

SKY (Vega) 機, 上面已經少左好多人入貨, 因為個價插得太快! 十個做七個賴野! 好怕之後無平機玩!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 18, 2013 8:40 am 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:
剪刺 寫:
Kenny Li 寫:
剪刺 寫:

阿公,870先好揸手。。860太大啦。。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 7月 22, 2013 9:43 am 
離線
新手入場
頭像

Kenny Li 寫:
剪刺 寫:
Kenny Li 寫:
剪刺 寫:

昨日舊同學由越南回港,帶佢去飛揚買電話, 現時韓機係越南好 hit, 特別是 SKY,執了兩件, 佢俾左USD 650.00 給我, 我有 jetso ;) ;)

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 8月 14, 2013 2:25 pm 
離線
新手入場

想買部粉红色a860s, 有無好介紹丫.thanks

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 8月 14, 2013 11:44 pm 
離線
新手入場
頭像

sos23sos 寫:

Ah 苦有, 上面唔見有

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 8月 15, 2013 12:16 am 
離線
全職睇場
頭像

sos23sos 寫:

taobao 可能有! 上面幾個場都唔多再入 SKY 機! 插水太快, 個個都賴野!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 8月 15, 2013 2:20 am 
離線
版主
頭像

Kenny Li 寫:
sos23sos 寫:

taobao 可能有! 上面幾個場都唔多再入 SKY 機! 插水太快, 個個都賴野!

亞公, 而家轉玩寶寶呀 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 8月 15, 2013 3:26 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
Kenny Li 寫:
sos23sos 寫:

亞公, 而家轉玩寶寶呀 :lol:

你無睇報紙呀? taobao 會賣你電話同地址架 !!!!

我只會同場入面果 d 可供食用既老相好買 1500 樓下既韓國機 :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 8月 15, 2013 3:29 am 
離線
版主
頭像

咁你仲叫我地去買卡西歐士…

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 8月 15, 2013 3:38 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
咁你仲叫我地去買卡西歐士…

有好多人都唔願上大陸! 俾埋地址都唔上去, 咁有乜計?

其實用 taobao 可以用 "順豐" 個地址! 只要到貨就上去 "順豐" 收貨就 OK. 我一直都咁用 :wink:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 8月 15, 2013 10:18 am 
離線
新手入場
頭像

陳大利 寫:
陳大利 寫:
又令我出血 :roll: 韓妹妳好嘢. 好大, 好大

又大,又 pink

香港 C-Hing 同我買的 :-D

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 8月 15, 2013 6:15 pm 
離線
新手入場

阿公

娟娟tb賣Casio ca 201L, 1150 紅,上去買而家幾銀?tks

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 8月 15, 2013 6:53 pm 
離線
版主
頭像

1150 好抵x 啦。 而家落雨天, 超值。 拎出街一個字, 型

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 63 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 5 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :