IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週二 4月 16, 2024 3:15 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 121 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 56789  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週四 6月 13, 2013 3:50 pm 
離線
全職睇場
頭像

kellyint 2002 寫:
阿公

用返歐水rom,可否解決。另外 r字是漫游,香港用時,打電話和用data是否當漫遊計算。

用台水rom轉英文語,有否改善r問題。6.3有無此問題?謝

你試下 sim 1 同 sim 2 倒轉, 睇下會唔會好 d !

你出 R 字時, 去 Settings -> About device -> Status 睇下 Roaming 是真漫游 or 假漫遊

6.3 只是單卡, 應該唔會有咁既問題!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 6月 13, 2013 6:05 pm 
離線
新手入場

收到會試。 thanks

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 6月 14, 2013 4:20 pm 
離線
新手入場

Sim 2 show 漫遊,真漫遊,倒轉卡再試。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 18, 2013 9:43 am 
離線
新手入場

3放sim1, 123放sim2 ,暫未有漫遊r字出現。估3HK唔多夾9082,

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 18, 2013 9:49 am 
離線
新手入場

Galaxy mega 6.3 今日ssp 2樓價3820,當行貨發售,3000頭有可能買到

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 18, 2013 10:55 am 
離線
版主
頭像

點樣當行貨!? 水扮行 !?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 18, 2013 3:12 pm 
離線
新手入場

我的意思是行貨發售時,水貨仍有降價空間,三千指曰可待

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 18, 2013 4:22 pm 
離線
資深玩家

3k 不是夢,家下自由價都日日跌。加上價位同水note ii 一樣,訂價有問題。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 18, 2013 11:48 pm 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
kellyint 2002 寫:
阿公

用返歐水rom,可否解決。另外 r字是漫游,香港用時,打電話和用data是否當漫遊計算。

用台水rom轉英文語,有否改善r問題。6.3有無此問題?謝

你試下 sim 1 同 sim 2 倒轉, 睇下會唔會好 d !

你出 R 字時, 去 Settings -> About device -> Status 睇下 Roaming 是真漫游 or 假漫遊

6.3 只是單卡, 應該唔會有咁既問題!

我用三仔時,三豬卡用二豬網係出漫遊架喎

騙徒與受害人是一伙的 (如果沒有受害人嘅自欺欺人,騙徒很少有機會成功。)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 19, 2013 12:12 am 
離線
全職睇場
頭像

kadoorie 寫:
我用三仔時,三豬卡用二豬網係出漫遊架喎

似乎 3HK 同呢部機唔夾!

我之前又係用 3HK 就日日自已熄機! 換過張 CSL 就正常!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 19, 2013 12:25 am 
離線
資深玩家
頭像

mega 6.3吋好似好吸引, HK$3750批發價, 有四豬, 巨MON, 等佢再跌下添......

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 19, 2013 12:39 am 
離線
全職睇場
頭像

spandau 寫:
mega 6.3吋好似好吸引, HK$3750批發價, 有四豬, 巨MON, 等佢再跌下添......

好很大部 ......... 我放唔落牛仔褲個前袋 :-| :-|

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 19, 2013 1:01 am 
離線
版主

Kenny Li 寫:
spandau 寫:

好很大部 ......... 我放唔落牛仔褲個前袋 :-| :-|

仲要得8GB ROM, 得3.8GB用, 裝得ASHALT7加REAL RACING3就唔可以裝其他APP

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 26, 2013 3:56 am 
離線
資深玩家

剪刺 寫:
Kenny Li 寫:
spandau 寫:

仲要得8GB ROM, 得3.8GB用, 裝得ASHALT7加REAL RACING3就唔可以裝其他APP

i9082 個價好硬,仍然賣緊2380﹣2300左右。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 26, 2013 11:03 am 
離線
新手入場

唔知道 Mega 5.8 雙卡水貨依家乜野價位呢?

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 121 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 56789  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 5 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :