IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週一 5月 20, 2024 2:08 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 121 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456789  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週六 4月 13, 2013 12:02 am 
離線
資深玩家

阿公或阿政:﹣)

深通長城有貨未?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 4月 13, 2013 12:15 am 
離線
全職睇場
頭像

nokia2110 寫:

深通長城有貨未?

未有! 有都貴過香港啦!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 4月 13, 2013 2:23 am 
離線
資深玩家

Kenny Li 寫:

深通長城有貨未?

淘寶好多賣2380﹣2580人仔,貴。港貨會不會俾人搶晒,我要下星期尾至有時間去買! :twisted: :evil:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 17, 2013 5:33 pm 
離線
新手入場
頭像

Kenny Li 寫:
dickxdv 寫:
Grand 支唔支援MHL / 駁CARD READER 讀卡?

應該唔得! 我無線, 試唔到! 但中價機大部份都唔 support!

Grand 係唔支援 MHL & OTG 嘅! :cry:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 17, 2013 5:35 pm 
離線
新手入場
頭像

Kenny Li 寫:

深通長城有貨未?

要唔要搞返個 IMA 團購處女………………機? :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 4月 19, 2013 11:09 am 
離線
新手入場
頭像

我上個月都去左MK 買左兩部Grand 比屋企人, $2650 台rom

個mon 解像度係差D, 但色水都OK
有少少lag , 可以接受
老人人只識 三叔/iphone, 所以買左Grand

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 5月 13, 2013 1:24 pm 
離線
資深玩家
頭像

又再平左啦, 批發價: 白色HK$2210 / 藍色HK$2180 抵用: )

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 5月 13, 2013 2:39 pm 
離線
全職睇場
頭像

spandau 寫:
又再平左啦, 批發價: 白色HK$2210 / 藍色HK$2180 抵用: )

我壞咗一部,而家用緊第二部!好彩就兩日 hang 一次,正常就日日 hang 一次!

另外,用果個印度 rom 次次換卡 都會發一個 SMS 去印度三星服務中心!

賴嘢!

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 5月 13, 2013 3:32 pm 
離線
資深玩家

Kenny Li 寫:
spandau 寫:

我壞咗一部,而家用緊第二部!好彩就兩日 hang 一次,正常就日日 hang 一次!

另外,用果個印度 rom 次次換卡 都會發一個 SMS 去印度三星服務中心!

賴嘢!

甘大獲?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 5月 13, 2013 3:51 pm 
離線
全職睇場
頭像

Kenny Li 寫:
spandau 寫:

賴嘢!

甘大獲?

黑仔達 :cry: :cry:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 5月 21, 2013 10:47 pm 
離線
資深玩家

Kenny Li 寫:
Kenny Li 寫:
spandau 寫:

賴嘢!

甘大獲?

黑仔達 :cry: :cry:

阿公,今日係重慶,入佐部,好順,原本想要處女機,不過,個老闆知我無心機搞,勸我用臺灣ROM,一開機D更新多到.......

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 5月 21, 2013 10:48 pm 
離線
全職睇場
頭像

阿公,今日係重慶,入佐部,好順,原本想要處女機,不過,個老闆知我無心機搞,勸我用臺灣ROM,一開機D更新多到.......

我用左 1 個月, 有 3 次 update 呀 !

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 5月 21, 2013 11:02 pm 
離線
版主

Kenny Li 寫:

即係又係學晒M$咁, 出左先DEBUG!!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 5月 21, 2013 11:24 pm 
離線
資深玩家

Kenny Li 寫:

呀,籌先,就係有三次升級:﹣)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 22, 2013 3:25 pm 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:

呀,籌先,就係有三次升級:﹣)

一日三次?

騙徒與受害人是一伙的 (如果沒有受害人嘅自欺欺人,騙徒很少有機會成功。)

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 121 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456789  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :