IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週六 4月 27, 2024 9:16 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 8 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週五 5月 03, 2013 5:06 am 
離線
高級玩家
頭像

實在好忙, 未有時間寫評測, 暫時講少少同上 d 圖!!

>>Endless Steel 設計, 條邊好靚, 係不鏽鋼, 好有質感! 感覺好實淨, 而且好硬!!!
iPhone 完全無得比
做工比HTC ONE 好!

>>後面係纖維蓋, 如果係玻璃就更加正啦~

>>相機係快過860, 色都好左!

>>個Mon 雖然係720P, 但係好精細好靚, 顏色好準, 還原度好高, 而且4 邊有180 度視覺, 四邊都唔會變色
另外日光下唔會睇唔到, 靚過晒近期的韓機eg F240, A860
但係始終係720P, 同1080P 有少少分別, 但唔計Resolution, A870 個Mon 贏開巷!

>>7色燈, 雖然呢排部部有, 但佢個Design 真係好靚, 玩透明絕對係Sony 之上

>>好好楂手, Size 完全可以但手操作, 操控感比好多手機要強

>>4G LTE 完全正常, 開機就有LTE, 唔似得*** 咁, Lock 到E300 咁, 變相殘廢

>>總體黎講, 如果係1080p, 我真心覺得佢係可以打低市面所有對手!!!
但係現實係唔會出一部完美既電話, 因為好似NOKIA 咁, 出完N95 之後, 就無一部可以取代佢!
之後Nokia 係點, 大家都知架啦!

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

最後由 yingwai 於 週日 5月 19, 2013 1:37 am 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 5月 03, 2013 9:05 am 
離線
資深玩家
頭像

這型號可以考慮,不過會吾會好膠感覺?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 19, 2013 1:37 am 
離線
高級玩家
頭像

黑色!!

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 19, 2013 1:54 am 
離線
全職睇場
頭像

今次好似黑色好睇過白色! 不過黑色是 L 版 ............

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 19, 2013 2:34 am 
離線
版主
頭像

粒電位勁似IP4 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 19, 2013 2:45 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
粒電位勁似IP4 :lol:

1500 就入一部黑色 :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 19, 2013 3:02 am 
離線
版主
頭像

L 版真係唔好, SMS 真係唔X得 :lol:

用部L版 就差D 出事, SEND 極都SEND唔出.

用埋GO SMS 都唔得

好彩有幾部機用 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 19, 2013 9:02 pm 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
今次好似黑色好睇過白色! 不過黑色是 L 版 ............

SK 都有黑色, 只係我都未見過

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 8 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 13 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章