IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 2:30 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 187 篇文章 ]  前往頁數 12345 ... 13  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : CASIO CA-201L
文章發表於 : 週六 5月 11, 2013 2:48 am 
離線
版主
頭像

又試一部韓妹, 今次仲要係3防ANDROID !
原裝2電1叉1HF
內置11G 可以插卡
用細SIM !
8.0CAM 有花花, 好多設定, 拍片亦好多選擇
英文.韓文MENU
電1800MAH
有NFC !
播唔到MYTVHD ! MYTV OK !

***最想知用到LTE !? 我用PEOPLES 搵唔到 :cry: ***

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: CASIO CA-201L
文章發表於 : 週六 5月 11, 2013 3:25 am 
離線
全職睇場
頭像

真快手!

用人仔台, 又長期當漫遊?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 11, 2013 7:27 am 
離線
新手入場
頭像

咁奇, casio 居然係韓妹而唔係架妹,
上星期生果報出果廣告係架妹版, 要三千幾,韓妹版應該平好多啦
影相 ok 嗎

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 11, 2013 7:27 am 
離線
版主
頭像

YES !! 漫遊中

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 11, 2013 7:38 am 
離線
版主
頭像

photo !!

https://www.dropbox.com/sh/qfx68evawyg12yy/7IGWwNgUc-

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 11, 2013 7:44 am 
離線
全職睇場
頭像

netkid 寫:
咁奇, casio 居然係韓妹而唔係架妹,
上星期生果報出果廣告係架妹版, 要三千幾,韓妹版應該平好多啦
影相 ok 嗎

1500 人仔就到屋企門口: http://item.taobao.com/item.htm?spm=a23 ... 8316774306

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 11, 2013 7:45 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
YES !! 漫遊中

L 版, 又 root 唔到! 再加上成日假漫遊 ........... 算把啦!!!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 11, 2013 7:47 am 
離線
版主
頭像

ROOT O左LA !! :lol:

唔係點用粗口 8)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 11, 2013 7:51 am 
離線
新手入場
頭像

影相比LG 好喎, 飛揚有貨嗎?
見到 TB 個價錢同㗎妹真係差好人喎, 仲要㗎妹要解鎖,
韓妹真抵玩, Yen 點跌都有用。 都係韓妹正常啲

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 11, 2013 7:54 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
ROOT O左LA !! :lol:

唔係點用粗口 8)

就算 root 左又如何? 有幾多野可以搞到?

L 版天生個網絡就已經是一個死証! SMS 就更加唔使講! 再加一個假漫遊就已經睇見唔開胃! 好似我成日上上落落, 由假變真就出事 :-P

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 11, 2013 8:01 am 
離線
版主
頭像

所以我用cmhk 一卡兩號lte 月費就無問題啦, 一個月費兩邊用。 又可以打電話又可以上網。又可以唔駛飛線, 咁咪留住號碼留住關係囉!! ;)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 11, 2013 8:44 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
所以我用cmhk 一卡兩號lte 月費就無問題啦, 一個月費兩邊用。 又可以打電話又可以上網。又可以唔駛飛線, 咁咪留住號碼留住關係囉!! ;)

咁有廣告口吻嘅? :-)

我而家都長插部移動 3G 機再 tether 出嚟俾部 tablet 用! 人仔台最偉大就是中港兩台共用 data !

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 11, 2013 9:04 am 
離線
版主
頭像

我從來都唔賣廣告, 不過好野緊係要多d 人知啦。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 12, 2013 5:25 am 
離線
版主

部機螢幕細左D(4吋)! 解析度低左D(800*480)!
RAM得1GB! 日本機電量細(1800mAh)!
沒有K/S版, 唔支援香港4G!

我諗唔到部機適合咩人用?
做地盤冇地方差電!!!
行山遠足爬山又係電既問題, 身上係帶裝備, 而唔係帶尿袋!!!
做運動, 只可以跑步跑短途, 跑"渣馬"唔可以影相, 會好快冇電!!!
如果去長隆玩水, 點只玩30分鐘!!!
如果母親節, 想買俾媽媽, oh, sorry! 呢部機介面得英/韓!!!
睇原相, 影相明顯超高雜訊, 仲差過LG機!!!
用過韓機, 都知L機係不可掂!!!

不過政兄你如果付出RMB1600去做勇士!!!!! 買到"型"呢個功能番黎!!!
我只好講聲你"型"左!!!

最後由 剪刺 於 週一 7月 29, 2013 8:43 pm 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 12, 2013 8:08 am 
離線
版主
頭像

YES !! 因為3防機又名男人的浪漫 :lol:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 187 篇文章 ]  前往頁數 12345 ... 13  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Bing [Bot] 和 11 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :