IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週二 3月 19, 2024 6:23 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 10 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : NUBIA Z5 mini
文章發表於 : 週六 9月 21, 2013 11:35 pm 
離線
版主
頭像

亞公都笑我勇士 ! 好, 呢期興入地獄......等我嚟
官網 1880 人仔
跟機一機一叉一線(無hf 無跟記憶卡) 內置電
內置16g(可用9g)
4.7吋ips mon ( ok woo ! )
1300 cam ! 影得唔快......失望
前cam 500 , 喜歡自拍啱哂
內置簡中, 無google !
不過, 可以裝到play ......但我裝唔到map
試住先......(轉頭再講)

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: NUBIA Z5 mini
文章發表於 : 週日 9月 22, 2013 12:15 am 
離線
新手入場

小米手機對手?

ZTH呢部算唔算中階機
720芒, APQ8064 CPU
鏡頭似終都係差, 放大看以為有"景深"
如果DSC有得賣可能平D

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 9月 22, 2013 8:07 am 
離線
版主
頭像

買呢機最大原因係佢又可以wcdma 又可以 tdscdma !! :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 9月 22, 2013 9:32 am 
離線
版主

我勇過你,連老味呀都敢買 XDD

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 9月 22, 2013 9:35 pm 
離線
高級玩家

政 寫:
買呢機最大原因係佢又可以wcdma 又可以 tdscdma !! :lol:

請問邊到買到阿?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 9月 22, 2013 10:20 pm 
離線
版主
頭像

官網

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 9月 22, 2013 11:16 pm 
離線
資深玩家
頭像

呢部幾靚仔, 唔娘冇大陸味, 係ZTE一條新LINE, 叫NUBIA
國際版Z5, MON再大D個MON, 而且有LTE, 唔知幾時有......

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 9月 23, 2013 6:38 pm 
離線
版主
頭像

用咗兩日, 刷咗幾次rom. 始終都係原裝好d ......
係影相差d 慢d , 其他都ok

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 9月 23, 2013 10:35 pm 
離線
新手入場
頭像

哈哈,大家都好「機」餓! :-D

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 9月 23, 2013 10:40 pm 
離線
版主
頭像

我點解買佢!? 係因為信錯人囉, 又話幫我出g2. 等我自己唔買, 結果又揾藉口唔幫我買! 我自己個開心價又俾咗人。

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 10 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 6 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案