IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 12:03 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 16 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : 華為 3C
文章發表於 : 週五 5月 09, 2014 1:31 am 
離線
資深玩家

好耐,無發新機報告,華為哩野好易買到,一直想試入紅米,一直買吾到,ASUS部五串機,16號至有貨,但俾曬D留名人先.....XXYYXXYYZZ。
今日原來去HMV睇野,想下想下去PCCW睇下華為部機,哈,得,好得,不過返大陸用一流....
重有舊客價,買機時,同條友吹下水時,話一日賣到四五十部,我信因為,同時間有兩個港仔試機。

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 華為 3C
文章發表於 : 週五 5月 09, 2014 1:39 am 
離線
資深玩家

圖檔

圖檔

圖檔

1216 買到,真係好,睇到仆人,重買緊1350真係吾知有乜吾同,可能老闆娘夾過加持!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 5月 09, 2014 5:28 am 
離線
全職睇場
頭像

3C 靚仔過紅米好多! 話晒大廠出品!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 5月 09, 2014 10:48 am 
離線
資深玩家
頭像

2G ram /8 G rom?

CPU and speed?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 5月 09, 2014 12:41 pm 
離線
資深玩家

manleehkg 寫:
2G ram /8 G rom?

CPU and speed?

2G ram,8 G rom

CPU and speed--MTK XXXX 1.3

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 10, 2014 9:52 pm 
離線
高級玩家
頭像

被毒到,立即飛去PCCW出,試第一部死點。
試了一程地鐵,對國產機改觀。但玩過人地啲小米紅米一樣覺得唔掂。本來打算去小米乞部返來玩下,見3C唔使用啲改到鬼五馬六ROM,價錢又吸引,即出。今次係第二部華為,上次都係千零蚊,呢過價好過玩高價機

騙徒與受害人是一伙的 (如果沒有受害人嘅自欺欺人,騙徒很少有機會成功。)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 10, 2014 11:58 pm 
離線
資深玩家

抵玩,吾要輪米,吾要睇面色!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 11, 2014 2:24 am 
離線
高級玩家
頭像

我部機返到屋企發覺三個掣(BACK/HOME/OPTION)唔著燈。 明天又要走一轉。

(UPDATE 12 May 2014)
經多位師兄證實,三個虚掣係無燈。係我年紀大,眼花又唔好記性。

騙徒與受害人是一伙的 (如果沒有受害人嘅自欺欺人,騙徒很少有機會成功。)

最後由 kadoorie 於 週一 5月 12, 2014 12:03 am 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 11, 2014 3:59 am 
離線
全職睇場
頭像

kadoorie 寫:
我部機返到屋企發覺三個掣(BACK/HOME/OPTION)唔著燈。 明天又要走一轉。

好彩你買行貨 ..............

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 11, 2014 4:08 am 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
kadoorie 寫:

好彩你買行貨 ..............

我記得即場試機係有著,返到屋企都無為意,用用下至記得。 試第一部已經有死點。 我買襯行貨都整到唔想用,點解香港行貨質量係差啲(我用過MOTO, SAMSUNG, NOKIA嘅行貨都係整到怕),用水貨最多係自己人為整壞,無試過係本身質量問題。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 11, 2014 4:20 am 
離線
全職睇場
頭像

kadoorie 寫:
我記得即場試機係有著,返到屋企都無為意,用用下至記得。 試第一部已經有死點。 我買襯行貨都整到唔想用,點解香港行貨質量係差啲(我用過MOTO, SAMSUNG, NOKIA嘅行貨都係整到怕),用水貨最多係自己人為整壞,無試過係本身質量問題。

你肯定有著? 試過 reset 一次未?

因為我記得 紅米果 3 粒無燈架! 唔知 3C 會唔會一樣

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 11, 2014 5:07 am 
離線
高級玩家
頭像

試了reset,。問題係,啱啱發現youtube聲畫好唔同步,不論是否高清,已試把DTS關上。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 11, 2014 5:21 am 
離線
全職睇場
頭像

kadoorie 寫:
試了reset,。問題係,啱啱發現youtube聲畫好唔同步,不論是否高清,已試把DTS關上。

我唔知邊到睇過有呢個問題!你試下 Google 一下,有解決方法架

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 11, 2014 5:57 pm 
離線
資深玩家

個三個制真係無燈。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 11, 2014 7:48 pm 
離線
高級玩家
頭像

噢,知道了。但聲畫不同步 找不到解決方法

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 16 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 17 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :