IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 9:13 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 24 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週日 3月 30, 2014 2:12 am 
離線
版主
頭像

部機好快, 安兔兔有成36000分
個芒好細緻, 話晒係2K芒。加上IPS技術, 清晰,可視角度大.
鈴聲好諗大, 比出名大聲嘅One Max仲要大聲, 較到最大聲都唔會拆㗎啲聲, 堅!
Online方面有齊FDD同TDD 4豬, 再加上TDSCDMA 同WCDMA同二豬, wifi. Miracast都可.
其他, 請睇相啦!!! 相會係聽日出。

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 3月 30, 2014 9:23 am 
離線
新手入場
頭像

心動.....

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 3月 31, 2014 12:16 am 
離線
版主
頭像

[quote="makgary"]部機好快, 安兔兔有成36000分
個芒好細緻, 話晒係2K芒。加上IPS技術, 清晰,可視角度大.
鈴聲好諗大, 比出名大聲嘅One Max仲要大聲, 較到最大聲都唔會拆㗎啲聲, 堅!
Online方面有齊FDD同TDD 4豬, 再加上TDSCDMA 同WCDMA同二豬, wifi. Miracast都可.
其他, 請睇相啦!!! 相會係聽日出。[/quote

https://www.youtube.com/watch?v=72JQeg9GAtI

https://www.youtube.com/watch?v=7CMLTjGka1c

https://www.youtube.com/watch?v=H3pdkpZC5lI

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 3月 31, 2014 4:48 am 
離線
全職睇場
頭像

Gary 哥, 幾錢入手?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 3月 31, 2014 12:15 pm 
離線
新手入場
頭像

四千幾的國產機真的幾難接受 :cry:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 3月 31, 2014 8:53 pm 
離線
新手入場

四千幾的國產機真的幾難接受 :cry:X2

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 3月 31, 2014 9:47 pm 
離線
資深玩家
頭像

四千幾的國產機真的幾難接受 :x X3

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 3月 31, 2014 10:08 pm 
離線
版主
頭像

Kenny Li 寫:

4800.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 3月 31, 2014 10:24 pm 
離線
全職睇場
頭像

makgary 寫:
Kenny Li 寫:

4800.

:| :| :| :| :| :|

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 3月 31, 2014 10:40 pm 
離線
版主
頭像

其實大家唔好對國產機有太大戒心啦!小米, 魅族, Oppo同Vivo都係有心做手機嘅公司, 只係有不法商人從中取利啫! 我用過小米2S, find 5, find 7, Vivo X510W 同呢部, 部部都做得好好, 大家只係對國內牌子有少少唔同嘅意見。尤其是Find7同呢部3S, 做工同手感已經同韓旗同台旗差不多, spec同新features絕對強過咩***同HXC. 新機價錢更加唔使講, 起碼差一千有多! 呢部同Find7網購價只係44XX港幣左右! 你地睇下蛇5同姨媽8開賣幾錢?

保養方面, 除左L豬之外, 差不多間間都要有單先至有保, 明明係行貨一句冇單就等如水一样。大陸呢啲廠講到明有入網Label同認到imei就有保! 好似我地玩機嘅人, 玩幾個星期又話放, 上肥花放又俾嗰邊啲ZB話我呃人, 亂咁咬我話部機都未出行貨, 香港HXC又點會有保養, 大大隻字話我昆人, 佢連出左正行都未知就上網咬人, 呢啲ZB小朋友, 返去由K1重新讀起啦!冇單放二手會俾人咬, 正行放二手會俾人咬, 咁點解唔玩唔使單, 有保養, 平千五同有齊FDD/TDD嘅四豬勁U,3GB Ram, 2K/6吋同有指紋掃描嘅機呢?

利申 : 冇廣告費冇平價仲貴買嘅我!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 3月 31, 2014 11:46 pm 
離線
版主

4800人仔 :-o :-o :-o :-o :-o :-o 真係好貴

新台幣4800就無所謂 :-D

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 4月 01, 2014 12:04 am 
離線
資深玩家
頭像

機神勁呀......!!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 4月 01, 2014 12:17 am 
離線
版主
頭像

lajabo 寫:
4800人仔 :-o :-o :-o :-o :-o :-o 真係好貴

新台幣4800就無所謂 :-D

係港紙4800呀!唔係人仔

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 4月 01, 2014 3:13 am 
離線
全職睇場
頭像

spandau 寫:
機神勁呀......!!!

Gary 哥真係見機就買, 絕唔手軟果種 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 4月 01, 2014 8:55 am 
離線
資深玩家
頭像

makgary 寫:
Kenny Li 寫:

4800.

$4800好似贵了点啊,你不是在官网买的?抢到过购买码¥3648优惠¥230,再送一大堆赠品加埋那E800耳机。。

部机系国产手机的代表作,系时候应该对他们“另眼相看”啦。。。如果个rom再写得好的,重正。。

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 24 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 12 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :