IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 7:43 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 17 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週六 5月 24, 2014 5:42 pm 
離線
新手入場
頭像

Nokia 又愛又恨,人仔¥599 買件玩具玩下。

係京東¥599, 再用manybo HK$10 集運到大圍自取。

Nokia X 無咩特別之處,speaker 比想像中好,語言有英文/簡體,無繁體。

以下是包裝及配件。

附加檔案:

附加檔案:

附加檔案:

附加檔案:

附加檔案:

試過新版 whatsapp 不支援,最後去機峰 download ver. 186 成功了。

附加檔案:

附加檔案:

下面試相機,用 Auto mode,今天拍攝的。

附加檔案:

附加檔案:

附加檔案:

附加檔案:

附加檔案:

最後唔好其望太高。

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

最後由 john2000 於 週六 5月 24, 2014 6:04 pm 編輯,總共編輯了 5 次。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 24, 2014 5:51 pm 
離線
全職睇場
頭像

幾百蚊,超抵玩!我等緊 XL

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 24, 2014 6:03 pm 
離線
高級玩家
頭像

通話質素如何?

騙徒與受害人是一伙的 (如果沒有受害人嘅自欺欺人,騙徒很少有機會成功。)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 24, 2014 6:06 pm 
離線
新手入場
頭像

kadoorie 寫:
通話質素如何?

可以

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 24, 2014 6:25 pm 
離線
高級玩家
頭像

咁算抵玩了。當買個NOKIA牌子,如果唔係MS而一早出,NOKIA咪唔使死囉。一早走呢條路,幾時輪到"乞米"。

騙徒與受害人是一伙的 (如果沒有受害人嘅自欺欺人,騙徒很少有機會成功。)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 24, 2014 10:07 pm 
離線
版主

XL幾時出?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 28, 2014 3:24 pm 
離線
新手入場
頭像

剪刺 寫:
XL幾時出?

唔知。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 31, 2014 11:14 pm 
離線
版主
頭像

可惜nokia 個亞太區唔係好進取, 咁都唔食住個勢出xl.
好la, 等全世界去買米la. 佢先出!? 真係有病

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 10, 2014 3:20 pm 
離線
新手入場
頭像

政 寫:
可惜nokia 個亞太區唔係好進取, 咁都唔食住個勢出xl.

XL 京東有貨

http://item.jd.com/1145210.html

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 10, 2014 3:30 pm 
離線
高級玩家
頭像

john2000 寫:
政 寫:

XL 京東有貨

http://item.jd.com/1145210.html

個價貴呢. 不如買華為

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 10, 2014 4:18 pm 
離線
新手入場
頭像

kadoorie 寫:
john2000 寫:
政 寫:

XL 京東有貨

個價貴呢. 不如買華為

真的太貴,遲些希望可減到¥799

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 10, 2014 8:37 pm 
離線
全職睇場
頭像

john2000 寫:
真的太貴,遲些希望可減到¥799

而家太貴! 好似你講 799 就差唔多!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 10, 2014 10:19 pm 
離線
高級玩家
頭像

想問下, NOKIA X 裝到小熊來電嗎?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 14, 2014 9:42 pm 
離線
新手入場
頭像

試了,ok.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 14, 2014 10:53 pm 
離線
高級玩家
頭像

唔該師兄, 對少米嚟講又一殺著,香港人唔用小米不如用IPHONE。

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 17 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 6 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :