IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 6:44 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 18 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : OnePlus One 試玩!
文章發表於 : 週五 6月 20, 2014 8:38 pm 
離線
高級玩家
頭像

一部支援埋TD-3G/ TD-4G既電話! 支援國內移動/聯通 TD-3G/ TD-4G 制式, 可於國內使用3G/ 4G 網絡!
當然收到香港4G 啦!
1300萬象, 4核 Snapdragon 801 , 3GB RAM

已實測可完美使用中移動中港數據漫遊計劃, 完美使用3G/ 4G 數據漫遊!

5.5吋 1,920 × 1,080pixels IPS螢幕, Screen 係JDI 既!

相機係 Sony 1300 萬素感光元件主鏡鏡頭、f/2.0 大光圈、六片鏡頭鏡片設計,可 4K 錄影
JBL 音效技術和雙喇叭配置

用CyanogenMod 11S Android 4.4.2 系統, 鐘意改rom 既你, 唔會唔識!

快同順, 做工唔錯! 唔似大陸機, 係相機唔夠G3 靚!

Video: http://youtu.be/QCNi1oFT6DU

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: OnePlus One 試玩!
文章發表於 : 週五 6月 20, 2014 9:24 pm 
離線
資深玩家
頭像

你呢部是16g or 64g?

http://oneplus.net/

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 6月 20, 2014 10:20 pm 
離線
版主
頭像

根本就係一部find7a 8) 8) 8)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 6月 20, 2014 11:24 pm 
離線
版主
頭像

價錢呢? 貴O左定平O左

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 21, 2014 6:42 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
價錢呢? 貴O左定平O左

唔聽書 .......... 精英咪有報價:

附加檔案:

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 21, 2014 8:04 am 
離線
版主
頭像

咁find 7a 呢 :lol: , 唔係點知兩者有咩分別

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 21, 2014 11:42 am 
離線
資深玩家
頭像

一加系Find 7的高层出来自起炉灶的手机,买佢=买Oppo 7。。。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 21, 2014 12:32 pm 
離線
新手入場

政 寫:

兩者分別是有快速差電同插卡。
但find 7a得2G ram, oneplus就有3G.........

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 21, 2014 1:16 pm 
離線
新手入場
頭像

va40hk 寫:
政 寫:

但find 7a得2G ram, oneplus就有3G.........

哦, 買邊架好 :roll: :roll:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 21, 2014 3:27 pm 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:

無留意!興趣不大!因為唔改機用 ColorOS 又染!用 CyanogenMod 個 11S 又未 stable.

反而對平平地嘅 "火星一號" 有興趣 :-D

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 21, 2014 4:25 pm 
離線
新手入場

陳大利 寫:
va40hk 寫:
政 寫:

哦, 買邊架好 :roll: :roll:

唔介意無得換電兼無左快速差電。
買oneplus抵玩d

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 21, 2014 4:37 pm 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
政 寫:

無留意!興趣不大!因為唔改機用 ColorOS 又染!用 CyanogenMod 個 11S 又未 stable.

佢出左個new version, 而家好左lu~

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 21, 2014 5:13 pm 
離線
全職睇場
頭像

yingwai 寫:
Kenny Li 寫:
政 寫:

佢出左個new version, 而家好左lu~

尋晚先去 xda 睇完,最新咪 11S 。但用過嘅都話未 stable。

睇怕要等多一兩個月先有 stable 版!到時先入手!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 7月 07, 2014 11:12 am 
離線
新手入場
頭像

同國際版有咩分別?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 10, 2014 5:20 pm 
離線
高級玩家
頭像

salu 寫:
同國際版有咩分別?

只係rom 唔同

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 18 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 6 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :