IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週二 4月 16, 2024 4:56 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 199 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 7891011121314  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週四 7月 24, 2014 5:05 am 
離線
全職睇場
頭像

yingwai 寫:
只怪3 個字, 錢作怪

而家同價錢都有好多選擇, 咁又何必搵自己未來去 gamble 呢?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 24, 2014 9:26 am 
離線
新手入場
頭像

yingwai 寫:
Kenny Li 寫:
yingwai 寫:
用重要改AOSP...用得咁辛苦, 不如唔好用

果個所謂 AOSP 都是山寨貨!

加料AOSP
不過講橫講...就算爆大鑊, d c9 都係咁買, 一個字, 平!

老老77, 好似反佔中咁, d c9/ 呀叔聽到簽個名就幾百, 就算要真普算都簽左先啦, 錢就即袋, 話知佢啦!

而家1239 就有部5.5' 8core, 2gb ram, dual sim, 講乜都假, 同佢講監控?
oh sorry, 佢地實話, 我淨係要玩下candy crush, 玩下game 價喎, 我行得正企得正, 無野怕比人睇

所以, 小米真係唔理你死...點會改

1239 個部, 玩過, 賣了 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 24, 2014 11:18 am 
離線
資深玩家
頭像

因為好多人用緊限速3G PLAN, 米碌千鬆D蚊, 5.5吋大MON, 又夠快, 有得玩GAME, 有whatsapp / line / wechat, 有得上facebook,
足夠有找架啦, 絕對WIN晒呢批人嘅市場.....

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 24, 2014 3:09 pm 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
yingwai 寫:
只怪3 個字, 錢作怪

而家同價錢都有好多選擇, 咁又何必搵自己未來去 gamble 呢?

國產名牌, 值得信賴! :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 24, 2014 4:25 pm 
離線
新手入場
頭像

之前仲可以考慮下 Moto G
不過又俾聯想收購埋變大陸機

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 24, 2014 4:35 pm 
離線
資深玩家

其實, 家下買機仍然有好多選擇, 平野無好野, 阿媽教落.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 24, 2014 9:44 pm 
離線
資深玩家
頭像

IMA brother 教路,平野可以好好野!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 24, 2014 9:58 pm 
離線
資深玩家

manleehkg 寫:
IMA brother 教路,平野可以好好野!

識食,一定北上入貨!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 25, 2014 5:10 am 
離線
高級玩家
頭像

有人信有人唔信...

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 25, 2014 5:22 am 
離線
全職睇場
頭像

yingwai 寫:
有人信有人唔信...

假如有人見到後樓梯起火,出晒煙,好心叫大家走火警,但有人話: 好細火啫,使乜驚?外行人識啲咩?

錯在邊個?大家心中有數!再加上你睇佢之前出嘅 post.就更加心中有數!

PS: 今日華為都俾人 check 到有木馬!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 25, 2014 9:43 am 
離線
新手入場

我係小米3用戶,用過OS monitor睇過,又真係有同樣情況,我唔排除所有小米手機都有同樣情況!!而家我用落都驚 :-|

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 25, 2014 10:08 am 
離線
高級玩家
頭像

yingwai 寫:
有人信有人唔信...

點睇都係阿公個測試合理啲,嗰條友連應該點試都未知,佢好話係IT人,叫佢做UAT就死得人多。 唔怪之得而家啲SOFTWARE咁多BUG,啲友仔試嘢咁求其。

騙徒與受害人是一伙的 (如果沒有受害人嘅自欺欺人,騙徒很少有機會成功。)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 25, 2014 10:27 am 
離線
新手入場

Kenny Li 寫:
yingwai 寫:
有人信有人唔信...

假如有人見到後樓梯起火,出晒煙,好心叫大家走火警,但有人話: 好細火啫,使乜驚?外行人識啲咩?

錯在邊個?大家心中有數!再加上你睇佢之前出嘅 post.就更加心中有數!

PS: 今日華為都俾人 check 到有木馬!

亞公, 可否詳細講下華為木馬,我在用華為 honor 3C!!!!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 25, 2014 2:40 pm 
離線
版主

我仲想買部星星玩下

唔排除中興都有事

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 25, 2014 3:06 pm 
離線
高級玩家
頭像

剪刺 寫:
我仲想買部星星玩下

唔排除中興都有事

我部中興紅牛好在一心打算上大陸至用,貪佢有中移4G。現在空機一部只上網站又唔LOGIN,但都怕有咩事。如果有CM ROM就好了。

騙徒與受害人是一伙的 (如果沒有受害人嘅自欺欺人,騙徒很少有機會成功。)

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 199 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 7891011121314  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :