IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 5:04 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 17 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : CMHK M811
文章發表於 : 週日 8月 24, 2014 12:42 am 
離線
版主
頭像

呢部野賣點. TDD LTE FDD LTE TDSCDMA WCDMA GSM
1G RAM 4G ROM 有插卡(最大32G) 1.2G 4核
800萬CAM

試O左1日, 感覺OK !
MON 色唔算好SHARP , 不過 可以接受 !
無粗口
影相叫OK 係慢D !  影小朋友唔駛諗
內置得4G , 可用2.07G (預設好多CMHK APPS 可以DEL )
如果 1K 可以買到, 叫抵玩
可能GOOGLE PLAY 問題 , 經常DOWNLOAD 都出ERROR !! :lol:

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: CMHK M811
文章發表於 : 週日 8月 24, 2014 2:01 am 
離線
全職睇場
頭像

請問粒電用得幾耐?

舊客有無開心價?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 8月 24, 2014 9:48 am 
離線
新手入場
頭像

有冇白色, 要開心價 ;)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 8月 24, 2014 8:09 pm 
離線
版主

邊位CHING多人仔NUMBER
可否劏部機黎玩下

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 8月 24, 2014 8:17 pm 
離線
版主
頭像

出咗幾錢先講啦!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 8月 25, 2014 12:11 am 
離線
版主
頭像

邊得咁多開心價吖!有都係俾VIP, 好似呀公嗰啲中移動死士先有! 好似我呢啲用左人仔台7-8年嘅普通客, 冇開心價是常識吧!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 8月 25, 2014 12:25 am 
離線
版主
頭像

又講亞公, 佢等陣又鬼咬

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 8月 25, 2014 12:25 am 
離線
全職睇場
頭像

makgary 寫:
邊得咁多開心價吖!有都係俾VIP, 好似呀公嗰啲中移動死士先有! 好似我呢啲用左人仔台7-8年嘅普通客, 冇開心價是常識吧!

我威在只交台費而唔用 :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 8月 25, 2014 9:28 am 
離線
新手入場

M811 2個月前在廣州出了玩左2個月 (1個月前亦Flash左港版ROM) 人仔500絕對抵玩............. 但固為大陸要出812 2G Ram 8GB Rom 所以全部811送港 出蟹貨

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 8月 25, 2014 12:16 pm 
離線
資深玩家
頭像

大陸死貨先至倫到港燦用

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 8月 25, 2014 12:29 pm 
離線
新手入場

http://www.hk.chinamobile.com/tc/andM811?tabIndex=0

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 8月 25, 2014 12:53 pm 
離線
高級玩家
頭像

jackylee 寫:
http://www.hk.chinamobile.com/tc/andM811?tabIndex=0

比起之前IPHONE 5S嘅PROMO,今次比較之下變成好貴喎。 我用緊$140 10G plan點會為咗呢部咁嘅機俾多咁多呀。

騙徒與受害人是一伙的 (如果沒有受害人嘅自欺欺人,騙徒很少有機會成功。)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 9月 02, 2014 4:20 am 
離線
版主

呢部嘢, 好有同大陸散貨feel.

大陸就出M812, 依家先推部M811落香港.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 9月 02, 2014 7:40 am 
離線
版主
頭像

好明顯 !! :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 9月 24, 2014 6:28 am 
離線
版主

去黃金福仁商場d鋪仔買左一部俾老豆

$880 ,整體部機幾好,買機時幫你flash 港女rom

老人家用:whatapp、line打電話、股票機、中港2用data 為主既機,應付一般要求

放左部紅米$550

依家電話cheap 鬥cheap

:-D :-D :-D

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 17 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 14 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :