IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 5:26 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 10 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : ZTE V5 MAX
文章發表於 : 週二 12月 09, 2014 8:10 am 
離線
版主
頭像

好耐都無出過新機試玩LA ! 因為太忙關係 ! :lol:
今次玩嘅新機係一部幾平~1400
規格自己睇
双卡双待双4G
〉高通骁龙极速64位四核处理器
〉2GB RAM+16GB ROM
〉5.5英寸全视角高清显示屏
〉1300万主摄像头+500万前置摄像头
〉NeoVision 4.0专业拍照体验
〉全新nubia UI 2.5
〉3100mAh可拆卸电池
http://www.ztehn.com/
用O左一星期, 粒電OK ! 夠用一整日唔駛驚果只
由於無GOOGLE 要ROOT機先有, 所以暫時要放棄OTA 升級 !
內置簡中, 又要選擇(要假繁體OR要粗口)
響聲就一般
影相1300 萬, 我覺得一般.
唔快唔SHARP
雙卡對我嚟講無乜用, 叫多D野玩
月尾返大陸再試TD LTE 同TD SCDMA ! 睇下好唔好過M811

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: ZTE V5 MAX
文章發表於 : 週二 12月 09, 2014 9:09 am 
離線
新手入場

我都用緊粒電真係好得,其它嘢ok啦!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 12月 10, 2014 1:00 am 
離線
全職睇場
頭像

外形同功能都交足功課啦!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 12月 10, 2014 1:11 am 
離線
版主
頭像

係衰在簡中要root 先有play 囉

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 12月 10, 2014 1:13 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
係衰在簡中要root 先有play 囉

Nokia XL 咪一樣! 唔俾 d 野你搞下, 你又話寂寞 :-D :-D

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 12月 10, 2014 1:31 am 
離線
版主
頭像

新女唔攪過夜, 佢唔會開心架

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 12月 10, 2014 3:16 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
新女唔攪過夜, 佢唔會開心架

講起就氣頂! 裝 Google Play 即晚整死部 Nokia XL! 係大陸想 download 個 firmware 同 flasher 搞左成晚都 download 唔到! 唔係出公海, 係去百度 download 都斷幾十次! 最後返到香港用 10 分鐘就搞好!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 1月 25, 2015 9:09 am 
離線
版主
頭像

由1.81 升1.25 再升1.31 , 玩O左幾日。。。。。。
又要UNROOT 又要裝GMS 
真係好玩

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 1月 27, 2015 1:46 am 
離線
版主
頭像

好玩! 佢玩你吖嘛!要root先可以有GMS嘅大陸機可免則免?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 1月 27, 2015 12:19 pm 
離線
版主
頭像

機神都咁講, 咁zte 要檢討吓自己

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 10 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 17 位訪客

不能 在這個版面發表主題