IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 1:44 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 7 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週日 2月 15, 2015 3:14 am 
離線
資深玩家

今日早上一早衝上去,諗住搵部SKY 890用,同部三叔tab 4 7" LTE 買D 保品...點知。。。

圖檔

圖檔

圖檔

好回頭是岸,去遠洋睇下先,有開,好多都係15號收爐。原本想入部中興V5s 點知無貨,小米野就大X把!去相熟果檔行下,見到紅米2賣 680 平這網上價.......

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

拎上手,手感真係吾錯,不過大陸野永遠衰係細節道,包裝盒內的紙,以及貼鏡頭的貼紙....不過平這香港貨,又行曬Google 野,更可以定位,算啦!最重要是免ROOT機!

最後,是後門問題,我都有擔心,所以只會是用大陸咭,不會有人名名單,同時用家中客人WI-FI,不過,我回港後即裝OS Monitor,一切正常。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 2月 15, 2015 9:14 pm 
離線
全職睇場
頭像

紅米2賣 680 ............. 果然平! 你同果檔好熟架?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 2月 15, 2015 10:17 pm 
離線
版主

Kenny Li 寫:
紅米2賣 680 ............. 果然平! 你同果檔好熟架?

港行定價$899,680人民幣咪差唔多

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 2月 15, 2015 10:40 pm 
離線
資深玩家

Kenny Li 寫:

批發價,單頭一部都肯做!睇人啦!

差價夠搭車,我吾上有咭資料係人地樹,又吾想俾多幾十蚊人地賺,因為D人太串!加上個組姐考我裝googleD野,不過都你返來香港問D師兄至定到位!一句算係咁啦!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 2月 16, 2015 4:32 am 
離線
全職睇場
頭像

nokia2110 寫:

差價夠搭車,我吾上有咭資料係人地樹,又吾想俾多幾十蚊人地賺,因為D人太串!加上個組姐考我裝googleD野,不過都你返來香港問D師兄至定到位!一句算係咁啦!

個價好靚! 就算遠望都做緊最平 390 人仔!

老相好?

你一定好靚仔 :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 2月 17, 2015 12:53 am 
離線
資深玩家

Kenny Li 寫:

個價好靚! 就算遠望都做緊最平 390 人仔!

老相好?

你一定好靚仔 :twisted:

你重靚仔啦!"390" 人仔。買開野姐,加上得黑色聯通版,平D係吾奇!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 2月 20, 2015 1:57 am 
離線
全職睇場
頭像

你重靚仔啦!"390" 人仔。買開野姐,加上得黑色聯通版,平D係吾奇!

大哥, 一睇就打錯字! 應該是 $690 ! 俾大哥你咁靚仔嚇親 :-(

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 7 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 17 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案