IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 5月 02, 2024 5:17 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 20 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : 終於入手903‧‧‧
文章發表於 : 週二 8月 30, 2005 2:08 am 
離線
高級玩家
頭像

玩過 基本上同之前玩過既感想差唔多.......
都聲音問題 不過聽呀三少話 張個SURROUND OFF O左
真係大聲O左D........D

但可以用AAC聽歌 真係幾開心~哈
唔洗用PANASONIC CARD READER........

聽歌個時(用耳機聽) SET 做BASS音
同902同一個QUALITY~一樣大聲
但SURROUND BASS就好似唔係咁得.......

我個人就覺得鏡頭進步O左.....

影完D相 周邊起碼無矇到 同埋幾銳利

錄MOVE以家連3PG都可以FULL SCREEN.....
試過902 READ返903 SD CARD入面既O野
有D相真係READ到...........哈

"如有錯漏 敬請原諒" :oops:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 8月 30, 2005 2:09 am 
離線
版主

基本上 你所講既都無錯啦 ~ 唔該晒 :wink:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 8月 30, 2005 3:21 am 
離線
高級玩家
頭像

三少 寫:
基本上 你所講既都無錯啦 ~ 唔該晒 :wink:

三少你既支持 我感到非常感"頓" :oops:

:P ~~

三少 ~咁我又想問

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 8月 30, 2005 3:26 am 
離線
版主

我覺得 asf 會好d ~ 但 3gp 比較 comment d (大路d)

都滿意既 ~ :wink:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 8月 30, 2005 3:31 am 
離線
高級玩家
頭像

三少 寫:
我覺得 asf 會好d ~ 但 3gp 比較 comment d (大路d)

都滿意既 ~ :wink:

三少 你又會點睇行貨版本呢.......!?
我有D驚驚地.......

以家用日版影相 SAVE 相係正常SPEED......

但我驚行版........好似813咁
廿幾秒SAVE相.....我就真係訓底AR :oops:

係咪真係日版D O野 總會係做得好D呢 :oops:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 8月 30, 2005 9:17 am 
離線
新手入場

請問依家影杷save相太約要幾耐呀?
仲有冇話鏡頭位overheat呀?? :P

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 8月 30, 2005 9:49 am 
離線
資深玩家
頭像

有無相看?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 8月 30, 2005 11:10 am 
離線
新手入場

just bought mini sd 512 for my 903. why 902 use sd and 903 use mini sd :(. What is the biggest mini sd card i can buy now?? 512?

thanks

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 8月 30, 2005 11:13 am 
離線
高級玩家
頭像

dream_aj 寫:
有無相看?

張相SIZE太大........POST唔到上黎 :oops:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 8月 30, 2005 11:16 am 
離線
高級玩家
頭像

hkmikel 寫:
just bought mini sd 512 for my 903. why 902 use sd and 903 use mini sd :(. What is the biggest mini sd card i can buy now?? 512?

thanks

最大有1G O架......

問題係903 SUR唔SUPPORT........
:oops:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 8月 30, 2005 11:19 am 
離線
新手入場

豆腐pop 寫:
hkmikel 寫:

thanks

最大有1G O架......

問題係903 SUR唔SUPPORT........
:oops:

really i tried to look for 1g mini sd but could not find it.
oh well. still waiting for jerry to unXXXk.!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 8月 30, 2005 11:27 am 
離線
新手入場

拍点尺寸小点的图片上来..或者拍张你的903上来看看拉

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 8月 30, 2005 11:30 am 
離線
資深玩家
頭像

請問 3少兄,
數記出了行版之後, 係唔係代表日版可以flash成中文版, 包括解lock呢 ?
因為小弟老婆個家姐係專做日本團的領隊, 佢係日本好多friend, 如果得的話, 我諗住叫佢叫日本人friend出一部903sh帶返香港, 跟住搵謝利攪攪佢.
[/quote]

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 8月 30, 2005 2:11 pm 
離線
新手入場

S-V對香港球迷認真照顧,水貨手機903SH要七千元,而行價低於此價,並有保用,買了後,還可參加SmarTone-Vodafone 球 迷 獎 賞 計 劃, 3G 客 戶 可 透 過 SmarTone-Vodafone 體 壇 焦 點 的 足 球 頻 道 登 記球 迷 獎 賞 計 劃 , 並 使 用 任 何 以 下 服 務 及 內 容 來 賺 取 積 分 , 每 消 費 $1 即 可 賺 取 8 積 分 。1)加 入 任 何 球 會 秘 Club 月 費 服 務,2)登 記 賽 事 直 擊 或 即 時 賽 果 SMS,3)參 加 足 智 擂 台,4)足 球 內 容 下 載 ( 短 片 、 Wallpaper 、 原 音 鈴 聲 、 遊 戲 )在 2005/2006 的 英 超 聯 球 季 , 將 會 舉 行 4 個 回 合 的 競 賽 , 每 個 回 合 積 分 最 高 的 10 位 客 戶 即 可 贏 取 來 回 機 票 到 英 國 觀 看 英 超 聯 賽 賽 事 ,正!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 8月 30, 2005 2:26 pm 
離線
新手入場

咁又幾正喎!,啱我胃口,一於買番部機王903SH,順便去英國睇波

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 20 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :