IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週一 5月 13, 2024 1:44 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 52 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234
發表人 內容
 文章主題 :
文章發表於 : 週六 9月 24, 2005 11:23 pm 
離線
新手入場

大家不用嘈了...我尋日去了smartone買了白色的, $3980- trade in $300 = $3680, 拎部水機去解鎖呢個問題我也問了, 答案係 " 唔得 "!!!

我發覺部機........mp3的 size 6mb 都已經聽唔到歌, 唔好講話做埋鈴聱, 死心吧, 基本上唔用smartone 台, ringtone係no choice 的

相片又係, 幾百 k 的size 又已經不能用作來電相片......

好後悔......................... :oops:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 9月 25, 2005 4:10 am 
離線
新手入場

我想問!313可唔可以用改名的方法入mp3鈴聲????
唔該晒!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 9月 25, 2005 2:40 pm 
離線
新手入場

有人試過得囉, 不過我試過................做唔到

http://www.discuss.com.hk/viewthread.ph ... a=page%3D1

你去睇睇試下啦

:lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 9月 27, 2005 1:24 am 
離線
新手入場

呢部機可唔可以係電腦直接入MP3入部機到
同MP3容量幾大
呢部算唔算一部好機
買唔買得過

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 10月 18, 2005 10:04 pm 
離線
新手入場

今期monday 話月底出埋橙同綠色呀~!
不過都唔平啦..一係 $3980 包解鎖
一係上 $128個plan+2980 sim lock 用足14個月
一係上 $120個plan..$3480..包解鎖

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 10月 18, 2005 11:14 pm 
離線
資深玩家
頭像

about 4000 for SX313... really :-o :-o

I don't think this phone is really a high end one lor... price is high end price, but the phone is... :? :?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 11月 24, 2005 12:28 pm 
離線
新手入場

sorry, 小弟係新手.

呢部同sanyo s103比邊部正d? 分別系邊?

我今日問過如果將我部s103拿去trade in只需補大約$1000.00, 好似好底咁.

另外, 什麼是解lock? 解左有乜好處? 大家有相熟穩陣既鋪介紹?

謝謝!!

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 52 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 12 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :